You're on the prod environment.

Aanbieding energie

Aanbieding energie

Ben je op zoek naar een aanbieding van een energieleverancier? Dan ben je bij NLE aan het juiste adres. Als je overstapt naar NLE krijg je in het eerste jaar namelijk de 'Kom erbij'-bonus als aanbieding. Als klant kun je zelf kiezen hoe groen je de stroom wilt hebben. Jouw keuze bestaat uit 2 bronnen: Europese windenergie en Nederlandse windenergie. Met deze energieaanbieding kun je dus direct profiteren van onze duurzame energie.

Energiepakketten

Wanneer je kiest voor één van onze energiepakketten krijg je altijd de 'Kom erbij'-bonus aanbieding. Onze energie wordt op een milieuvriendelijke manier opgewekt door Europese windmolens of 100% Nederlandse windenergie. De bonus van deze energieaanbieding kan oplopen tot wel €200,00.

Voordelen NLE

Waarom is NLE zo goedkoop? Omdat wij goed zijn in inkopen. En als wij inkopen, dan doen we dat direct voor onze klanten. Een traditioneel energiebedrijf niet. Dat heeft een handelsbedrijf dat de hele dag energie koopt en verkoopt. Daar wordt van oudsher het grote geld verdiend. Wist je dat een kuubje gas in de regel al zo’n zeven keer is gekocht en verkocht voordat het uit je fornuis stroomt? Het voordeel van direct inkopen geven wij ook aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.

Hulp nodig bij het overstappen? Bel 0800 - 4664 (gratis)