Speciaal voor vrienden van PV PostNL tot €105 korting op Alles-in-1!

Stel je Alles-in-1 pakket samen.

Oh, wacht even ...

Er zijn meerdere huisnummertoevoegingen gevonden op dit adres. Welke is van jou?

Ben je al klant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vonden wij. Heb jij al energie van NLE en wil je voortaan ook internetten, televisie kijken en bellen via NLEˣ? Goed plan, want dat is voor jou namelijk éxtra voordelig. Word je klant voor energie en daarna voor Alles-in-1, dan krijg je eenmalig €25 korting. Ben je al klant voor Alles-in-1 en wil je ook energie van NLE, dan krijg je eenmalig €12,50 per energieproduct, bóvenop onze superscherpe tarieven! Gewoon, omdat we blij met je zijn. De korting verrekenen we aan het einde van het jaar.

Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.

Speciaal voor vrienden van PV PostNL tot €105 korting op Alles-in-1!

In oktober 2016 brak NLE, na de energiemarkt, ook de telecommarkt open. En met succes! Al ruim 40.000 Nederlanders stapten over naar NLEx voor internet, tv en/of bellen. En ook jij hebt nu de mogelijkheid om te profiteren van meer keuzevrijheid en lagere prijzen met nog eens tot €105 extra korting als vriend van PV PostNL tijdens het 1e jaar!

 

Betrouwbaar netwerk

Lage prijzen en toch het betrouwbare netwerk van KPN. Met Alles-in-1 van NLEx ben je altijd connected. Want NLEx begrijpt dat je WiFi écht moet werken. Daarom krijg je een WiFi-versterker cadeau. Zodat je overal in huis volledige WiFi-dekking hebt, juist ook op die lastige plaatsen.

De voordelen op een rijtje

  • Internet, tv en/of bellen vanaf €29,95 per maand;
  • Tot €105 extra korting voor vrienden van PV PostNL;
  • Een gratis WiFi-versterker.

Ben je nu klant bij Ziggo? Dan komt de NLEx-installateur gratis bij je langs!

Klanten worden van NLEx?

Overstappen is zo gepiept! NLEx regelt het voor je, met hun gratis overstapservice. Zij zorgen ervoor dat je geen moment zonder internet komt te zitten.