Update tv-ontvangers april

Planning
De update is al uitgerold naar een kleine groep klanten. Als het testen van de software goed verloopt, volgt de volledige uitrol tussen 17 en 25 april. De update vindt ’s nachts plaats als de tv-ontvanger aan of in stand-by staat. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Heb je na 25 april nog steeds de oude versie? Dan kan je de software installeren door de stekker van je tv-ontvanger eruit te halen en deze er vervolgens weer in te doen.

Nieuw
• De functie ‘Zoeken’ in ‘Terugkijken’ is vernieuwd. Het is nu makkelijker om programma’s terug te vinden.
• De ‘Gratis voor jou’-categorie heet nu ‘Voor jou’. In deze categorie vind je content die speciaal voor jou is klaargezet.
• KPN Presenteert zal met de nieuwe update niet meer zichtbaar zijn in het hoofdmenu. De categorie wordt ondergebracht onder ‘Voor jou’. Je vindt deze categorie onder ‘On Demand’ of ‘Uitgelicht’.

Verbeteringen
De pop-ups met foutcodes zijn verbeterd. Hierdoor kan je vaak het probleem zelf oplossen door je foutcode op te zoeken via https://foutcode.tv/.

Opgeloste problemen
• Nieuwe tv-ontvangers kwamen sinds de vorige software update tijdens de aanmelding in een opstartloop. Dit is met deze update opgelost.
• Er waren ‘Begin Gemist’-items zichtbaar in het ‘Terugkijken’-menu. Deze programma’s waren niet terug te kijken. Met de nieuwe update zijn deze items alleen nog maar zichtbaar in de gids.