Alles-in-1 aanbod

Stel je Alles-in-1 pakket samen.

Oh, wacht even ...

Er zijn meerdere huisnummertoevoegingen gevonden op dit adres. Welke is van jou?

Ben je al energieklant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vonden wij. Heb jij al energie van NLE en wil je voortaan ook internetten, televisie kijken en bellen via NLEˣ? Goed plan, want dat is voor jou namelijk éxtra voordelig. Word je klant voor energie en daarna voor Alles-in-1, dan krijg je eenmalig €25 korting. Ben je al klant voor Alles-in-1 en wil je ook energie van NLE, dan krijg je eenmalig €12,50 per energieproduct, bóvenop onze superscherpe tarieven! Gewoon, omdat we blij met je zijn. De korting verrekenen we aan het einde van het jaar.

Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
  • Gratis wifi-versterker
  • Betrouwbare netwerk van KPN

Lage prijzen en een betrouwbaar netwerk

Internet, tv en bellen voor knetterscherpe prijzen. En toch met het betrouwbare netwerk van KPN. Met Alles-in-1 van NLEx ben je altijd connected. Want wij begrijpen dat je WiFi écht moet werken. Daarom krijg je van ons een gratis WiFi-versterker cadeau. En ben je nu klant bij Ziggo óf heb je een glasvezelaansluiting? Dan komt onze installateur helemaal gratis! Ben je ook energieklant bij NLE? Of wil je dat worden? Dan krijg je nog eens €25 extra combikorting. Want één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis is superhandig toch?

Overstappen

Van aanmelding tot levering

1

Je ontvangt binnen een minuutje een bevestiging van je aanmelding. We gaan dan gelijk aan de slag om je alles-in-1-contract op te maken. Je ontvangt je contract binnen enkele dagen.

roadmap-item

Bevestiging aanmelding + alles-in-1-contract

2

Vanaf het moment dat we je alles-in-1-contract naar je verzonden hebben, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen in. Binnen de bedenktijd kun je het alles-in-1-contract annuleren zonder opgaaf van reden. Maar we houden je er natuurlijk veel liever gewoon bij!

roadmap-item

Wettelijke bedenktijd

3

Met onze gratis overstapservice regelen wij de volledige overstap. Wij zeggen het contract op bij je huidige provider (dat kan wel alleen als je nu bij KPN, Netvisit, Online, Plinq, T-mobile Thuis, Tele2, Telfort, XS4ALL, Delta of Ziggo klant bent). We zorgen ervoor dat je tijdens de overstap niet zonder internet en tv komt te zitten of door je overstap extra moet betalen. Zit je bij een andere provider, bij meerdere providers of ga je binnenkort verhuizen? Dan moet je zelf je contract opzeggen.

roadmap-item

Overstapservice

4

Heb je gekozen voor installatie door een installateur? Dan bellen we je binnen enkele dagen na aanmelding om een installatieafspraak te maken. Was je klant bij Ziggo? Dan komt de installateur gratis bij je langs. Ook als je voor een glasvezelpakket kiest, komt de installateur gratis langs.

roadmap-item

Installatieafspraak

5

Bij NLEx betaal je je maandelijkse bedrag voorafgaand aan de maand van levering. Het maandelijkse bedrag voor de eerste maand wordt dus voordat je online gaat van je rekening afgeschreven.

roadmap-item

Eerste incasso

6

Het alles-in-1-pakket met daarin alle apparatuur die je nodig hebt om online te kunnen, wordt naar je huis gestuurd. We verzenden het pakket met de pakketservice van PostNL. Je ontvangt van te voren een mailtje met daarin een Track & Trace-code als we het pakket op de post hebben gedaan, zo weet je precies wanneer je ‘m thuis kunt verwachten.

roadmap-item

Alles-in-1-pakket bezorgd

7

Ga je zelf installeren? In het pakket zit een handig stappenplan, zodat je zo door de installatie heen vliegt. We raden je aan om de producten niet eerder dan op de activatiedatum te installeren. Het kan na installatie een paar uurtjes duren voordat je echt online bent. Heb je gekozen voor een installateur? Dan wordt het voor je geregeld!

roadmap-item

Installatie

FOX Sports Eredivisie

Voor maar €9,99 per maand!

Ben jij een voetballiefhebber? Kies dan voor FOX Sports Eredivisie. Je kijkt dan live naar de wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB beker. Daarnaast pik je ook de samenvattingen van de Bundesliga mee en kijk je met FOX Sports Go  overal via je laptop, tablet en smartphone. En dat voor maar €9,99 per maand!
 

Bekijk het pakket

 

WiFi-versterker

Gratis bij je abonnement

Heel handig dat supersnelle internet, maar het is pas echt handig als je overal een goed signaal hebt. Daarom krijg je bij ons een gratis WiFi-versterker bij je overstap. Want wij begrijpen dat je WiFi-signaal écht goed moet zijn.

“Lage prijzen en het betrouwbare netwerk van KPN”

Knetterkundige installateurs

Een installateur die weggaat voordat je internet fatsoenlijk werkt. Een veelvoorkomende klacht in telecomland. Dat doen wij anders. Want wij begrijpen dat onze service bij de installatie pas écht begint.
 

Alles over installatie

Snelst groeiende alles-in-1-provider

Eind 2016 begonnen wij met onze aanbieding voor internet, tv en bellen. En dat maakte wat los in Nederland. Binnen een jaar hadden we al ruim 40.000 aanmeldingen voor ons alles-in-1-pakket. Wij verwachten over een jaar, net als bij energie, ook voor internet, tv en bellen de grootste onafhankelijke aanbieder te zijn. En onze ervaring in energie gebruiken we natuurlijk ook voor alles-in-1. Dat maakte ons in 2016 al de beste alles-in-1-provider volgens providers.nl!
 

Jouw alles-in-1-pakket

We leveren over het betrouwbare netwerk van KPN. Afhankelijk van je aansluiting kun je je alles-in-1-pakket via koper of glasvezel ontvangen. Wil je weten welke pakketten voor internet, tv en bellen beschikbaar zijn op jouw adres? Vul dan bovenaan deze pagina je postcode en huisnummer in. Je ziet dan meteen welke internetsnelheid we op jouw adres kunnen leveren, of je koper of glasvezel hebt en welke extra tv-pakketten we hebben. Join the circle!
 

Niet zomaar een telecomprovider

Kies je voor alles-in-1 van NLEx? Dan leveren we je niet zomaar een alles-in-1-pakket, maar zorgen we er voor dat je WiFi écht werkt! Wel zo handig. We geven je een gratis WiFi-versterker cadeau. En als je kiest voor glasvezel komt er altijd gratis een installateur bij je langs om je alles-in-1-pakket te installeren. Stap je over van Ziggo? Ook dan komt de installateur gratis langs! Wil je liever zelf je alles-in-1-pakket installeren? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een superhandige handleiding voor je geschreven. Naast stabiel internet, krijg je bij NLEx de keuze uit alle bekende televisiepakketten en televisiezenders. Stap nu ook over naar alles-in-1 van NLEx!