Verhuiskadoos

Stel je Alles-in-1-pakket samen.

Oh, wacht even ...

Er zijn meerdere huisnummertoevoegingen gevonden op dit adres. Welke is van jou?

Ben je al energieklant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vonden wij. Heb jij al energie van NLE en wil je voortaan ook internetten, televisie kijken en bellen via NLEˣ? Goed plan, want dat is voor jou namelijk éxtra voordelig. Word je klant voor energie en daarna voor Alles-in-1, dan krijg je eenmalig €25 korting. Ben je al klant voor Alles-in-1 en wil je ook energie van NLE, dan krijg je eenmalig €12,50 per energieproduct, bóvenop onze superscherpe tarieven! Gewoon, omdat we blij met je zijn. De korting verrekenen we aan het einde van het jaar.

Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
  • Gratis wifi-versterker
  • Betrouwbare netwerk van KPN

Verhuiskadoos

Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Een mijlpaal! En gelijk een goed moment om een (nieuwe) telecomprovider te kiezen. Want lekker surfen of een serietje kijken op de bank heb je na al dat klussen wel verdiend. Aanmelden bij NLEx is zo gepiept, dat maken we het liefst zo makkelijk mogelijk voor je. Voor nieuwe klanten hebben we momenteel een knetterscherp aanbod: internet, tv en bellen vanaf €29,95 per maand! Meld je nu ook aan!

Waarom ook telecom?

Telecom lijkt op energie. Mensen vinden het niet superbelangrijk, tot het moment dat het er niet meer is. En de telecommarkt wordt gedomineerd door een paar traditionele partijen, net zoals in de energiemarkt het geval was toen wij 11 jaar geleden begonnen. Ook voor de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch? Daarom niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen.

FOX Sports Eredivisie

Voor maar €9,99 per maand!

Ben jij een voetballiefhebber? Kies dan voor FOX Sports Eredivisie. Je kijkt dan live naar de wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB beker. Daarnaast pik je ook de samenvattingen van de Bundesliga mee en kijk je met FOX Sports Go  overal via je laptop, tablet en smartphone. En dat voor maar €9,99 per maand!
 

Bekijk het pakket

 

WiFi-versterker

Gratis bij je abonnement

Heel handig dat supersnelle internet, maar het is pas echt handig als je overal een goed signaal hebt. Daarom krijg je bij ons een gratis WiFi-versterker bij je overstap. Want wij begrijpen dat je WiFi-signaal écht goed moet zijn.

De beste films en series

Ook gewoon via ons

Kijk jij de nieuwste films het liefst gewoon thuis op de bank? Of vul jij je avonden met de beste series uit binnen- en buitenland? Via NLEx kan het allemaal. Videoland of Film1; jij kiest zelf het pakket dat het beste bij je past. Voortaan kijk je alle films en series wanneer jij maar wilt. En wil je het een maandje niet? Dan zet je het gewoon weer uit. Dan kost het natuurlijk ook niets.

Lees meer

Good to know

Top 5 belangrijkste vragen

Supertof zo’n nieuw product van NLE. Maar we begrijpen dat je graag eerst meer wil weten. Daarom hebben wij een handig lijstje voor je gemaakt met de 5 belangrijkste vragen, zoals ‘Kan ik internet ontvangen van NLEx?’ en ‘Hoe installeer ik mijn alles-in-1-pakket?’. Dan kun je daarna met een gerust hart overstappen.

Bekijk de top 5

Netflix

Heb jij een abonnement?

Kijk dan Netflix eenvoudig via iTV van KPN; dan kijk je de mooiste films en series gewoon op je televisie. Wanneer je interactieve televisie bestelt, ontvang je automatisch een tv-ontvanger die geschikt is voor Netflix. En dan kan het genieten beginnen!

Méér TV