Videoland

Het complete Videoland aanbod op je TV/Laptop/Tablet

Filmfanaten opgelet! Met Videoland kun je heel wat avondjes op de bank doorbrengen. Kies een film uit de uitgebreide selectie wanneer je maar wilt, gewoon vanuit je luie stoel. Vooral fan van Nederlandstalige films en series? Dan is Videoland perfect voor jou. Baantjer, Divorce of een Nederlandse documentaire; met Videoland is er voor iedereen in huis wat wils.   

Videoland Abonnement

Als jij er voor kiest om een Videoland abonnement bij je alles-in-1-pakket te nemen zit je nergens aan vast. Je kunt bij NLEx maandelijks je abonnement aan- of uitzetten. Bij Videoland kan je meerdere accounts met persoonlijke kijklijsten aanmaken, zo kan je met het hele gezin gebruik maken van een Videoland Account. 

Videoland Aanbod

Bij Videoland kijk je onbeperkt series en films. Het aanbod is heel divers en bestaat uit honderden Nederlandse en Internationale films en series. Alles al gezien? Elke dag worden er nieuwe series en films toegevoegd dus je hoeft je nooit meer te vervelen! Ook kan je bij Videoland de beste RTL Programma's kijken op de momenten dat het jou het beste uitkomt! Liever op je tablet of telefoon kijken? Bij Videoland kan je tegelijkertijd op meerdere schermen kijken! 

 

Videoland Bestellen