Anna

Anna

Intelligent, mooi, cool. Onze slimme thermostaat.

Anna in huis.

Anna, onze slimme thermostaat, werkt voor jou. Samen met Anna maak je supersimpel een dagelijks schema. Daarop stelt ze de temperatuur in je huis in. Maar daarmee houdt het niet op: Anna leert van je levensstijl en het tempo waarin je huis opwarmt en afkoelt. Daarna programmeert ze zichzelf. Zo wordt energie besparen een makkie. 

Intelligent

Anna is zelflerend. En ze blijft van je leren. Continu. Anna werkt voor jou. Jij kiest een bespaarmodus en zij bespaart energie. Wat een samenwerking.

Mooi

Anna licht op als je haar aanraakt. Ze heeft stijl. Anna is prachtig afgestemd op iedere omgeving. Bijna kunst.

Cool

Anna weet wat voor weer het buiten is. En houdt daar rekening mee. Ze ziet of je in de buurt bent. En stelt zichzelf daarop in. Dat is nog eens thuiskomen.

Geo-fence

Anna gebruikt ‘geo-fencing’. Zo kan ze bepalen of jij in de buurt bent. Als je dat zo instelt, schakelt Anna zichzelf uit als je weg bent en aan als je op weg naar huis bent. Ze wacht altijd op je. Ook als je wat later bent.

Top voor je ketel

Anna is ontwikkelt voor de Nederlandse markt. Ze houdt dus van Nederlandse cv-ketels. En even technisch: Anna gebruikt (bij voorkeur) het opentherm-protocol. Daarmee moduleert ze de temperatuur in je huis. En dat levert de hoogste besparing op.

Ontzorgd besparen

Anna leert niet alleen van je, ze werkt ook voor je. Ze weet wat voor weer het buiten is en daar houdt ze rekening mee. En ze gaat helemaal aan de slag als je een bespaarmodus kiest. Kies ‘comfort’, ‘eco’ of ‘green crusader’ om je gasrekening steeds verder naar beneden te brengen. En ook je CO2-uitstoot.

Jouw data zijn van jou

Privacy. Anna weet hoe belangrijk dat is. En Anna vindt: jouw data zijn van jou. Daarom stelt ze geen verborgen voorwaarden. Jij houdt de controle over je eigen data. Je hoeft niet bang te zijn dat Anna gegevens doorspeelt aan derde partijen. Dat belooft ze.