NLE Electric Lease

NLE Electric Lease: private lease, maar dan 100% elektrisch.

Let's take a ride!

Lees meer

We love elektrisch rijden. En van markten opschudden. Daarom hebben we samen met Justlease een supermooi aanbod voor je: private lease, maar dan 100% elektrisch. En dat voor een prijs die zich kan meten met voordelige benzine-auto’s. Je bespaart al zo’n €1.320,00 per jaar als je elektrisch laadt* in plaats van tankt. Laden is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Daar worden wij blij van! En jij hopelijk ook.

*In vergelijking met de benzine-uitvoering van de smart forfour op basis van 24.000 km per jaar, een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh (enkeltarief Europese Wind bij een 3-jarig energiecontract van NLE) en een benzineprijs van €1,68 per liter (Gemiddelde Landelijke Adviesprijs Euro 95). Peildatum: 22 november 2017. Voornoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

Drive smart

De eerste auto die je kunt leasen bij NLE Electric Lease is de smart forfour electric drive. De smart forfour electric drive is een 5-deurs stadsauto. Hartstikke wendbaar, maar met genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen, je kids of je nieuwste aankopen van dat middagje shoppen. Met de enorme groei van het aantal openbare laadpalen is er bijna altijd wel een laadplekje te vinden!

Go electric!


“Met NLE Electric Lease maken we 100% elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar.”

I want to ride my bicycle

Wil jij ook gaan voor 100% elektrisch, maar zie je jezelf eerder op de fiets dan in een auto? Binnenkort lease je ook je elektrische fiets via ons. Op een Keola Texel of Keola Utrecht sjees je zo stad (en land) door. En je hoeft je nergens druk om te maken, want je krijgt standaard 3 jaar lang 24/7 hulpverlening bij pech. Ook onderweg.

Dit en zoveel meer

  • Nergens goedkoper*.
  • 100% elektrisch.
  • Geen verborgen kosten en begrijpelijke taal.

* Op basis van de tarieven voor de meest vergelijkbaren producten die op de websites van Automotions en Stern te vinden waren op peildatum 19 oktober 2017.

Zoals je van ons gewend bent

Vanaf €249,00 per maand rijd je al 100% elektrisch. Dat vind je dus nergens goedkoper. Onderhoud is voor je geregeld, wegenbelasting is inbegrepen en er zijn geen verborgen kosten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is laden. Stel zelf je ideale auto samen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Go electric!

Veelgestelde vragen NLE Electric Lease

Elektrisch leasen

Sluit ik een contract af bij Justlease of bij NLE?

Justlease en NLE hebben de handen ineengeslagen om elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar te maken. Je sluit via NLE een contract af bij Justlease.

Welke modellen kan ik allemaal leasen?

Je kunt op dit moment alleen nog de smart forfour electric drive leasen via NLE.

Kan iedereen een private leasecontract afsluiten?

Nee, helaas kan niet iedereen een private leasecontract afsluiten. Er zitten een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet je minimaal 18 en maximaal 75 jaar zijn, een geldig Nederlands rijbewijs hebben, een geldig Nederlands ID-kaart of paspoort hebben en voldoen aan het minimuminkomen. Als je een aanvraag doet vragen we je om een aantal gegevens. Wij kijken vervolgens per persoon of het leasen van een auto mogelijk is. Dat laten we je natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Bekijk meer veelgestelde vragen

Contract

Wat is de looptijd van een contract?

Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandtarief.

Kan ik ook voor een kortere periode de auto leasen?

Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandtarief! Je kunt niet kiezen voor een kortere periode dan 24 maanden.

Wat gebeurt er als ik mijn contract nog voor het einde van mijn looptijd wil beëindigen?

Je kunt na 12 maanden je contract opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden. Je betaalt dan wel een opzegvergoeding. Deze wordt berekend voor de resterende periode van je contract. Je koopt het contract als het ware contract af.

Je kunt tijdens het aanmeldproces ook kiezen voor de Extra Flexibele Optie. Als je besteedbare inkomen verandert door bijvoorbeeld ontslag of een echtscheiding, kun je met Extra Flexibele Optie je contract kosteloos en voortijdig opzeggen. Je vindt alle voorwaarden hier.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laden

Wat is het verschil in kosten tussen elektrisch laden en benzine tanken?

Je bespaart al zo’n €1.320,00 per jaar als je elektrisch laadt* in plaats van tankt. Laden is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

*In vergelijking met de benzine-uitvoering van de smart forfour op basis van 24.000 km per jaar, een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh (enkeltarief Europese Wind bij een 3-jarig energiecontract van NLE) en een benzineprijs van €1,68 per liter (Gemiddelde Landelijke Adviesprijs Euro 95). Peildatum: 22 november 2017. Voornoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

 

Hoeveel kost laden thuis?

De kosten van het laden zijn afhankelijk van de energietarieven van je energieleverancier. De accucapaciteit van de smart forfour electric drive is 17,6 kWh. Als je een volledig lege accu vollaadt kost je dat ongeveer €3,17. We zijn dan uitgegaan van een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh.

Hoeveel kost laden bij een openbare laadpaal?

De kosten van het laden bij een openbare laadpaal zijn afhankelijk van de tarieven die gelden bij de laadpaal. Laden aan een openbare laadpaal is vaak wel duurder dan laden aan je eigen laadpaal.

Bekijk meer veelgestelde vragen

De auto

Wat is het verschil tussen de smart forfour en de smart forfour electric drive?

De smart forfour en de smart forfour electric drive zien er aan de buitenkant hetzelfde uit. Het verschil zit onder de motorkap. De smart forfour wordt aangedreven door benzine en de smart forfour electric drive is een 100% elektrische auto.

Wat is het verschil tussen de standaard en de luxe uitvoering?

De luxe uitvoering is luxer (what’s in a name) dan de standaarduitvoering. Zo heeft de luxe uitvoering onder andere lichtmetalen velgen, lederlook bekleding, cruise control, elektrisch verwarmbare buitenspiegels en bluetooth. Op leasen.nl/nle kun je precies zien wat de verschillen zijn.

Hoe ruim is de smart forfour electric drive?

De smart forfour is een compacte stadsauto voor 4 personen en een bagageruimte met genoeg plek voor je wekelijkse boodschappen. Fun fact: er passen 12 NLE’ers in de smart forfour electric drive. Wil je dat met je eigen ogen zien? Bekijk dan deze video eens!

Bekijk meer veelgestelde vragen