NLE Electric Lease

NLE Electric Lease: private lease, maar dan 100% elektrisch.

Let's take a ride!

Lees meer

We love elektrisch rijden. En van markten opschudden. Daarom hebben we samen met Justlease een supermooi aanbod voor je: private lease, maar dan 100% elektrisch. En dat voor een prijs die zich kan meten met voordelige benzine-auto’s. Je bespaart al zo’n €1.320,00 per jaar als je elektrisch laadt* in plaats van tankt. Laden is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Daar worden wij blij van! En jij hopelijk ook.

*In vergelijking met de benzine-uitvoering van de smart forfour op basis van 24.000 km per jaar, een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh (enkeltarief Europese Wind bij een 3-jarig energiecontract van NLE) en een benzineprijs van €1,68 per liter (Gemiddelde Landelijke Adviesprijs Euro 95). Peildatum: 22 november 2017. Voornoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

Drive smart

De eerste auto die je kunt leasen bij NLE Electric Lease is de smart forfour electric drive. De smart forfour electric drive is een 5-deurs stadsauto. Hartstikke wendbaar, maar met genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen, je kids of je nieuwste aankopen van dat middagje shoppen. Met de enorme groei van het aantal openbare laadpalen is er bijna altijd wel een laadplekje te vinden!

Go electric!


“Met NLE Electric Lease maken we 100% elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar.”

I want to ride my bicycle

Wil jij ook gaan voor 100% elektrisch, maar zie je jezelf eerder op de fiets dan in een auto? Binnenkort lease je ook je elektrische fiets via ons. Op een Keola Texel of Keola Utrecht sjees je zo stad (en land) door. En je hoeft je nergens druk om te maken, want je krijgt standaard 3 jaar lang 24/7 hulpverlening bij pech. Ook onderweg.

Dit en zoveel meer

  • Nergens goedkoper*.
  • 100% elektrisch.
  • Geen verborgen kosten en begrijpelijke taal.

* Op basis van de tarieven voor de meest vergelijkbaren producten die op de websites van Automotions en Stern te vinden waren op peildatum 19 oktober 2017.

Zoals je van ons gewend bent

Vanaf €249,00 per maand rijd je al 100% elektrisch. Dat vind je dus nergens goedkoper. Onderhoud is voor je geregeld, wegenbelasting is inbegrepen en er zijn geen verborgen kosten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is laden. Stel zelf je ideale auto samen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Go electric!

Veelgestelde vragen NLE Electric Lease

Elektrisch leasen

Sluit ik een contract af bij Justlease of bij NLE?

Justlease en NLE hebben de handen ineengeslagen om elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar te maken. Je sluit via NLE een contract af bij Justlease.

Welke modellen kan ik allemaal leasen?

Je kunt op dit moment alleen nog de smart forfour electric drive leasen via NLE.

Kan iedereen een private leasecontract afsluiten?

Nee, helaas kan niet iedereen een private leasecontract afsluiten. Er zitten een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet je minimaal 18 en maximaal 75 jaar zijn, een geldig Nederlands rijbewijs hebben, een geldig Nederlands ID-kaart of paspoort hebben en voldoen aan het minimuminkomen. Als je een aanvraag doet vragen we je om een aantal gegevens. Wij kijken vervolgens per persoon of het leasen van een auto mogelijk is. Dat laten we je natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Bekijk meer veelgestelde vragen

Contract

Hoe vraag ik een gratis offerte aan?

Wil je even rustig nadenken over je aanvraag? Dat begrijpen wij. Je kunt gratis een offerte aanvragen via justlease.nl/nle. Stel eerst je ideale auto samen, klik vervolgens onderaan de pagina op ‘mail mijn voorstel’ en dan stuurt Justlease je de gratis offerte. De offerte blijft 14 dagen geldig zodat je genoeg tijd hebt om er rustig over na te denken.

Wat is de looptijd van een contract?

Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandtarief.

Kan ik ook voor een kortere periode de auto leasen?

Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandtarief! Je kunt niet kiezen voor een kortere periode dan 24 maanden.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laden

Wat is het verschil in kosten tussen elektrisch laden en benzine tanken?

Je bespaart al zo’n €1.320,00 per jaar als je elektrisch laadt* in plaats van tankt. Laden is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

*In vergelijking met de benzine-uitvoering van de smart forfour op basis van 24.000 km per jaar, een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh (enkeltarief Europese Wind bij een 3-jarig energiecontract van NLE) en een benzineprijs van €1,68 per liter (Gemiddelde Landelijke Adviesprijs Euro 95). Peildatum: 22 november 2017. Voornoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

 

Hoeveel kost laden thuis?

De kosten van het laden zijn afhankelijk van de energietarieven van je energieleverancier. De accucapaciteit van de smart forfour electric drive is 17,6 kWh. Als je een volledig lege accu vollaadt kost je dat ongeveer €3,17. We zijn dan uitgegaan van een elektriciteitstarief van €0,18 per kWh.

Hoeveel kost laden bij een openbare laadpaal?

De kosten van het laden bij een openbare laadpaal zijn afhankelijk van de tarieven die gelden bij de laadpaal. Laden aan een openbare laadpaal is vaak wel duurder dan laden aan je eigen laadpaal.

Bekijk meer veelgestelde vragen

De auto

Hoeveel kilometer kan ik rijden met een volle batterij?

De actieradius van de smart forfour electric drive is 155 kilometer. Lijkt je dat niet veel? Ruim 90% van alle autoritten is korter dan 50 kilometer volgens Milieu Centraal. En bijna 60% van alle autoritten is korter dan 10 kilometer. En is je batterij toch (bijna) leeg? Met de 14.329 openbare laadpalen in Nederland ben je zo weer on the road!

Wat is het verschil tussen de smart forfour en de smart forfour electric drive?

De smart forfour en de smart forfour electric drive zien er aan de buitenkant hetzelfde uit. Het verschil zit onder de motorkap. De smart forfour wordt aangedreven door benzine en de smart forfour electric drive is een 100% elektrische auto.

Wat is het verschil tussen de standaard en de luxe uitvoering?

De luxe uitvoering is luxer (what’s in a name) dan de standaarduitvoering. Zo heeft de luxe uitvoering onder andere lichtmetalen velgen, lederlook bekleding, cruise control, elektrisch verwarmbare buitenspiegels en bluetooth. Op leasen.nl/nle kun je precies zien wat de verschillen zijn.

Bekijk meer veelgestelde vragen