NLE Electric Lease

NLE Electric Lease: private lease, maar dan 100% elektrisch.

Let's take a ride!

Lees meer

We love elektrisch rijden. En van markten opschudden. Daarom hebben we samen met Justlease een supermooi aanbod voor je: private lease, maar dan 100% elektrisch. En dat voor een prijs die zich kan meten met voordelige benzine-auto’s. Je rijdt al 100% elektrisch vanaf €249,00 per maand. Daar worden wij blij van! En jij hopelijk ook.

Drive smart

De eerste auto die je kunt leasen bij NLE Electric Lease is de smart forfour electric drive. De smart forfour electric drive is een 5-deurs stadsauto. Hartstikke wendbaar, maar met genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen, je kids of je nieuwste aankopen van dat middagje shoppen. Met de enorme groei van het aantal openbare laadpalen is er bijna altijd wel een laadplekje te vinden!

Go electric!


“Met NLE Electric Lease maken we 100% elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar.”

I want to ride my bicycle

Wil jij ook gaan voor 100% elektrisch, maar zie je jezelf eerder op de fiets dan in een auto? Binnenkort lease je ook je elektrische fiets via ons. Op een Keola Texel of Keola Utrecht sjees je zo stad (en land) door. En je hoeft je nergens druk om te maken, want je krijgt standaard 3 jaar lang 24/7 hulpverlening bij pech. Ook onderweg.

Dit en zoveel meer

  • Nergens goedkoper*.
  • 100% elektrisch.
  • Geen verborgen kosten en begrijpelijke taal.

* Op basis van de tarieven voor de meest vergelijkbaren producten die op de websites van Automotions en Stern te vinden waren op peildatum 19 oktober 2017.

Zoals je van ons gewend bent

Vanaf €249,00 per maand rijd je al 100% elektrisch. Dat vind je dus nergens goedkoper. Onderhoud is voor je geregeld, wegenbelasting is inbegrepen en er zijn geen verborgen kosten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is laden. Stel zelf je ideale auto samen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Go electric!