Wij lopen altijd een stapje harder

Als consument ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste energieleverancier. Welke energieleverancier heeft de beste klantenservice, de voordeligste prijzen en de beste service? Bij het beantwoorden van deze vragen zal je al snel terecht komen bij het aanbod van de Nederlandse Energie Maatschappij. Niet alleen bieden wij de meest scherpe tarieven aan, maar wij zetten de klant in het middelpunt en houden de markt speciaal voor de klant goed in de gaten.

Hierdoor kunnen wij een combinatie bieden van goedkope energiepakketten, gecombineerd met uitstekende klantenservice!
 

Beste producten

Een energieleverancier wordt vooral beoordeeld op prijs. De twee pakketten die NLE haar klanten aanbiedt, bestaan onder andere uit groene stroom opgewekt uit waterkrachtcentrales en windmolens. Ben je op zoek naar de beste energieleverancier op het gebied van milieuvriendelijke energie? Ook dan zal je bij ons niet teleurgesteld worden! Combineer dit met zeer voordelige tarieven en je zult al snel begrijpen waarom de Nederlandse Energie Maatschappij door velen gezien wordt als de beste energieleverancier.
 

Tevredenheid onder de consument

Naast het feit dat wij voordelige energieproducten aanbieden, krijgen wij ook goede beoordelingen van onze klanten. Met een tevredenheidspercentage van 86%, onderzocht door tevreden.nl, kunnen wij stellen dat de consument de beste energieleverancier heeft gevonden. Zoek dus niet verder en stap over naar NLE. Stap vandaag nog over en geniet van de 'Kom erbij'-bonus die kan oplopen tot wel €210,00!

Bekijk hier wat jij kunt besparen!

Alles onder één dak

Gas en 100% windstroom

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vinden wij. Stap nu ook over voor energie van NLE. Overstappen kost je maar 3 minuten. En je krijgt naast superscherpe tarieven ook een 'Kom erbij'-bonus! Of je nu kiest voor 1, 3 of 5 jaar. Dat is lekker meegenomen!
 

Bekijk je aanbod