Goed nieuws voor bewindvoerders!

Goed nieuws voor bewindvoerders!

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier. Wij leveren energie aan een heleboel cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders die zijn aangesloten bij branchevereniging PBI. En dat doen we ook graag voor uw cliënten! Daarom, speciaal voor bewindvoerders en budgetbeheerders, een aanbod met knetterscherpe energietarieven.

Bewindvoerdersmiddag

Op 28 juni organiseert NLE, exclusief voor bewindvoerders en budgetbeheerders, een bewindvoerdersmiddag. Leer deze middag alles over de wereld van energie én ontmoet andere bewindvoerders. De middag is exclusief en er is plek voor maximaal 25 deelnemers, wees er dus snel bij! Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Locatie: Rotterdam Building, Aert van Nesstraat 45, 3012 CA Rotterdam.

1Uw gegevens
2Bevestiging

Ja, ik wil graag bij de bewindvoerdersmiddag zijn’

De voordelen voor bewindvoerders en budgetbeheerders op een rijtje:

  • Eén vast aanspreekpunt;
  • Binnen 48 uur starten met leveren;
  • Geen borgsom.
1Uw gegevens
2Bevestiging

Bel mij terug!

Hoe er wordt vergeleken

Er wordt vergeleken met het meest vergelijkbare product dat te vinden was op de websites van Nuon, Essent, Eneco en Robin Energie op de peildatum van 28 maart 2017. Het prijsverschil wordt berekend op basis van het gemiddelde jaarverbruik (3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m³ gas). De jaarkosten zijn inclusief alle belastingen, er is uitgegaan van gasregio 4 en de netbeheerkosten van een standaardaansluiting. De vermindering energiebelasting is ook in de berekening meegenomen.