Overstappen is zo gepiept

Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3
  • Groene windstroom
  • Knetterscherpe tarieven
  • Wij regelen de overstap

Knetterscherpe tarieven

Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon een knetterscherp aanbod.

Stap over

 

Klantenknuffelaars

Dat klinkt overdreven. Maar we menen het. Wij willen écht goede service bieden. Daarom kun je ons bereiken via allerlei kanalen. En we gebruiken in contracten, voorwaarden en al onze andere communicatie begrijpelijke taal. Beloofd.

I need service

 

Groen licht

Wij van NLE geloven in groen. Want dat is de toekomst van onze energievoorziening. Daarom bieden wij alleen nog maar groene windstroom aan. We geloven ook in energiebesparing. Want de groenste energie is de energie die je niet verbruikt.

Vertel meer

Overstappen is zo gepiept

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens je overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Stap over

 

Overstappen

Van aanmelding tot levering

1

Je ontvangt binnen een minuutje een bevestiging van je aanmelding. We gaan dan gelijk aan de slag om je energiecontract op te maken en je termijnbedrag te berekenen. Je ontvangt je contract met daarbij het termijnbedrag binnen enkele dagen.

roadmap-item

Bevestiging aanmelding + energiecontract en termijnbedrag

2

Vanaf het moment dat we je energiecontract naar je verzonden hebben, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen in. Binnen de bedenktijd kun je het energiecontract annuleren zonder opgaaf van reden. Maar we houden je er natuurlijk veel liever gewoon bij!

roadmap-item

Wettelijke bedenktijd

3

Met onze gratis overstapservice regelen wij de volledige overstap. Wij zeggen het contract op bij je huidige leverancier en zorgen dat je tijdens de overstap niet zonder energie komt te zitten of door je overstap extra moet betalen.

roadmap-item

Overstapservice

4

Bij NLE betaal je je termijnbedrag voorafgaand aan de maand van levering. Het termijnbedrag voor de eerste maand wordt dus voor de start van de levering van je rekening afgeschreven.

roadmap-item

Eerste incasso

5

Heb je een slimme meter? Dan lezen we de beginstanden automatisch uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je van ons een meterstandenverzoek. Hiermee geef je de meterstanden gemakkelijk online door. De beginstanden gebruiken we aan het einde van het leveringsjaar om de jaarnota op te maken.

roadmap-item

Verzoek meterstanden / uitlezen slimme meter

6

Als je huidige energiecontract binnen 6 maanden afloopt, starten we de levering aansluitend op het energiecontract. Loopt je energiecontract nog langer door of heb je nu een variabel energiecontract? Dan starten wij de levering binnen 34 dagen.

roadmap-item

Start levering

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl