Zo gepiept

Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3
  • Groene windstroom
  • Knetterscherpe tarieven
  • Wij regelen de overstap

Knetterscherpe tarieven

Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon weer een knetterscherp aanbod. Vul je gegevens in en bekijk hoeveel jij kunt besparen op je energierekening!

Stap over

 

Overstappen is zo gepiept

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens je overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Stap over

 

Overstappen naar NLE

Zegt NLE mijn huidige contract op?

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Wij verzorgen de volledige overstap. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens deze overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Hoe kan NLE zo goedkoop zijn?

Het antwoord is simpel: wij hebben lagere kosten dan veel andere energieleveranciers. En wij kopen direct voor onze klanten in en hebben daardoor lagere energieprijzen.

Wij waren een nieuwkomer in de vrije energiemarkt. Daardoor hebben we geen last van een ‘erfenis’ waar traditionele energiebedrijven mee kampen. Geen verouderde systemen, gebouwen en grote wagenparken. Bovendien hebben wij een ondernemersgeest. Daardoor kunnen wij dezelfde aantallen klanten bedienen met vier keer minder mensen. Dat voordeel geven wij door aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.

En weet je waar wij écht goed in zijn? Inkopen. En als wij inkopen, dan doen we dat direct voor onze klanten. Een traditioneel energiebedrijf niet. Dat heeft een handelsbedrijf dat de hele dag energie koopt en verkoopt. Daar wordt van oudsher het grote geld verdiend. Wist je dat een kuubje gas in de regel al zo’n zeven keer is gekocht en verkocht voordat het uit je fornuis stroomt? Het voordeel van direct inkopen geven wij ook aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.

Hoe ver van tevoren kan ik mij aanmelden?

Tijdens de overstap controleren wij tot wanneer je huidige contract loopt. Als het energiecontract binnen 6 maanden afloopt, zullen we de levering aansluitend op je huidige energiecontract starten. Loopt je energiecontract nog langer door of heb je een variabel energiecontract? Dan starten wij de levering binnen 34 dagen. De geplande startdatum wordt in het energiecontract bevestigd. Let wel even goed op, want wanneer een vast energiecontract vroegtijdig wordt beëindigd, wordt er mogelijk een opzegvergoeding in rekening gebracht door je huidige leverancier. Controleer hiervoor de voorwaarden van je huidige energiecontract.

Hoe hoog wordt mijn termijnbedrag?

Hierboven kun je eenvoudig berekenen hoeveel je kunt besparen. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode, huisnummer en jaarverbruik in te vullen. Weet je je jaarverbruik niet? Klik dan op 'maak een schatting' en volg de stappen.

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl