Je nieuwe cv-ketel

Is jouw oude cv-ketel aan vervanging toe? Als je cv-ketel 12 jaar of ouder is dan is het tijd om 'm te vervangen. Maar ook als je cv-ketel regelmatig storingen heeft kan het veiliger én voordeliger zijn om een nieuwe ketel te kopen.

Met een nieuwe ketel kun je onnodig gasverbruik voorkomen, is de kans op storingen beperkt en weet je zeker dat je er warmpjes bij zit. In samenwerking met Holland Warmte kun je nu, naast cv-ketelonderhoudscontracten, ook cv-ketels bij ons kopen. Ook als je geen klant bij ons bent. En dat natuurlijk tegen een knetterscherpe prijs!

De voordelen op een rijtje

  • Veilige én zuinige cv-ketels van Remeha
  • Vakkundige installatie binnen 1 dag
  • Alles onder 1 dak? Kies ook voor cv-ketelonderhoud via NLE.

Wat krijg je van ons?

  • Kosteloos en vrijblijvend advies
  • Expansievat van 18 liter
  • Gratis veiligheidspakket bij installatie
  • Volledige installatie

Cv-ketel kopen

Welke cv-ketels bieden jullie aan?

Wij bieden 3 types cv-ketels aan van het merk Remeha: de Remeha Avanta, de Remeha Tzerra en de Remeha Calenta. Het verschil zit in het vermogen en het aantal liters warm water per minuut. Onze partner Holland Warmte geeft je advies over welke cv-ketel het beste bij jou past.

Waarom is het belangrijk om een goede cv-ketel te kopen?

Een oude of niet goed werkende cv-ketel zorgt voor onnodig gasverbruik, hoge kosten bij reparatie en is zelfs niet zonder gevaar (o.a. koolmonoxidevergiftiging). Een goed werkende cv-ketel stookt zuiniger en geeft minder vaak storingen. Heb je ook een onderhoudscontract bij ons afgesloten? Dan zorgen wij dat je cv-ketel in topconditie blijft. Meer over onderhoudscontracten lees je hier.

Door wie wordt mijn nieuwe cv-ketel geïnstalleerd?

Je cv-ketel wordt door Holland Warmte, de warmtepartner van NLE, geïnstalleerd. Met meer dan 50 jaar ervaring, eigen monteurs en alle keurmerken biedt Holland Warmte alles wat je nodig hebt om veilig en deskundig je cv-ketel te installeren.

Wat krijg ik allemaal bij de installatie?

Je krijgt de benodigde hulpmaterialen voor de aansluiting van de rookgasafvoer en luchttoevoer tot een lengte van 125 centimeter. Ook krijg je een inlaatcombinatie, gaskraan, vul- en aftapkraan en overstort. We sluiten de condenswaterafvoerleiding op de riolering binnen 1 meter aan.

Zit er standaard een cv-ketelonderhoudscontract bij een cv-ketel?

Wij leveren de cv-ketels zonder onderhoudscontract. Je kunt dus beide producten los van elkaar aanschaffen.

Is cv-ketelonderhoud verplicht?

Nee, cv-ketelonderhoud is in Nederland niet verplicht. Het is wel verstandig om dit te doen. Door periodiek cv-ketelonderhoud voorkom je een verkeerde inregeling en het verroesten of slijten van belangrijke onderdelen. Zo'n contract kun je ook bij ons afsluiten. Of je nu NLE-klant bent of niet.