Een van de laagste energiekosten van Nederland

De Nederlandse Energiemaatschappij biedt haar klanten zeer scherpe tarieven. De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is bij de energieveiling van de Consumentenbond van maart 2013 als winnaar uit de bus gekomen met de laagste energietarieven voor één jaar.

De afgelopen jaren heeft de Nederlandse Energie Maatschappij de Nederlandse energiemarkt flink opgeschud. Dit leverde een prijsdrukkend effect op bij alle energiemaatschappijen. Waarbij Nederlandse Energie Maatschappij een van de voordeligste energiemaatschappijen van Nederland is en blijft. U kunt gemakkelijk uw energiekosten berekenen en ziet direct hoeveel u bespaart!

Lage energietarieven

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij kunt u uw energiekosten voor 1, 3 of 5 jaar vast zetten. U betaalt dan een vaste prijs per kWh en per m3 gas. Zo profiteert u langer van onze lage tarieven. Bekijk onze lage energietarieven.

Eenvoudig overstappen

Overstappen is heel eenvoudig. U meldt zich aan als nieuwe klant, wij regelen de rest. U heeft er geen omkijken naar en de energielevering blijft gegarandeerd. Dat overstappen heel makkelijk is, blijkt uit de waardering van onze klanten.  Onze klanten zijn zeer tevreden over onze overstapservice. Enkele commentaren van onze klanten:

“Ik ben zeer tevreden met mijn overstap, het overstappen was geen enkel probleem en is naar mijn volle tevredenheid verlopen.”

“Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik was overgestapt dus alles is prima geregeld.”

“De klantenservice is snel, deskundig, vriendelijk.”

“De overstap naar NLE is geruisloos en tot tevredenheid verlopen. Ik stel het op prijs dat er recent telefonisch contact werd opgenomen of alles naar wens is verlopen al wat ik kon beamen. De wijziging van het maandbedrag is ook snel en probleemloos verwerkt. Kortom, een tevreden klant!”

“Het overstappen was eenvoudig en gaf geen problemen.”

“Tot nu toe ben ik tevreden over uw klantenservice. Ik krijg snel contact en adequaat antwoord. Daarnaast zijn de medewerkers ook vriendelijk en beleefd.”

Lees hier meer van onze tevreden klanten en start vandaag nog met besparen op uw energiekosten