Energie acties

Je energierekening kan soms hoog uitvallen. Door een beetje energie en tijd te investeren in het zoeken naar energie acties en het vergelijken van energieprijzen, kan je al snel een paar euro’s besparen op deze kostenpost. Bij NLE ontvang je nu een hoge 'Kom erbij'-bonus als je klant wordt voor gas en elektriciteit. 

Goedkope energie

Je kunt veel voordeel hebben bij bepaalde energie acties. Zoals de 'Kom erbij'-bonus. Als je gebruik maakt van de energie aanbieding en zowel elektriciteit als gas afneemt, ontvang je de volledige bonus. Neem je alleen gas of elektriciteit af, dan ontvang je de helft van deze bonus. Deze bonus wordt verrekend op de eerste jaarnota als je het hele jaar netjes op tijd betaald hebt. Zo profiteer je van energie acties!

Aanbiedingen

NLE heeft verschillende energie aanbiedingen. Nieuwe klanten profiteren van de 'Kom-erbij'-acties en bestaande klanten profiteren van de ‘U zit goed’-energie actie. Laat je goed informeren door onze klantenservice om informatie te ontvangen over wat in jouw geval het voordeligste is. Acties helpen jou de energierekening zo laag mogelijk te houden. Profiteer dus nu!

Niet alleen maar actie

Let bij het kiezen van een energieleverancier niet alleen op de energie acties. Naast energie acties is het belangrijk te kijken naar hoe de energie opgewekt wordt (groene vs. grijze stroom) en hoe de klantenservice van het desbetreffende bedrijf is. Bij NLE zijn dit de drie punten waar onze focus ligt. Duurzame energie tegen een scherpe prijs, gecombineerd met een top klantenservice.

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl