Energie vergelijken

Op het internet zijn tientallen, zo niet honderden, verschillende energievergelijkers te vinden. Wil je energie vergelijken en zo zien hoeveel je jaarlijks kunt besparen door de juiste keuze te maken? Dan kun je op de site van NLE met behulp van een eenvoudige tool zien tot welk bedrag dit kan oplopen.

Waarom vergelijken
Vaak wordt door consumenten de opmerking gemaakt: “Waarom zou ik energie vergelijken? De prijzen van verschillende energieleveranciers zijn toch bijna allemaal gelijk.” Dit is niet het geval! Voor de beste deals kun je bij NLE terecht. Vergelijk de energieprijzen hier.

Simpel driestappenplan
Om de prijzen van energie te vergelijken, hebben wij bij NLE een gemakkelijke tool voor jou ontwikkeld.

Met een simpel driestappenplan kun je eenvoudig zien hoeveel je kunt besparen over de hele contractperiode. De eerste stap van deze energievergelijking bestaat uit het invullen in wat voor soort huis je woont. Vervolgens word je gevraagd in te vullen met hoeveel personen je thuis woont. En als laatste stap om je energie te vergelijken, vul je jouw postcode in. Met deze gegevens wordt berekend wat jouw jaarkosten zijn.

Tot honderden euro’s besparen
Door middel van deze manier van energie vergelijken, kunnen de besparingen al snel oplopen tot honderden euro’s! Doordat wij direct voor de klant inkopen, kunnen wij tarieven bieden die een stuk scherper zijn dan die van de concurrent. Door geen handelsbedrijven tussen deze inkoop te plaatsen, kunnen we dit voordeel direct doorgeven aan de consument.