Energieprijzen

Bekijk de energieprijzen

'Kom erbij'-bonus*

  Elektriciteit (inc. btw) Gas (inc. btw)
Op eerste jaarnota

Elektriciteit

Volgens onze gegevens is er geen elektriciteitaansluiting aanwezig op de door jou ingevulde postcode-huisnummer-combinatie. Deze gegevens worden daarom niet getoond.

Elektriciteit

Tarieven inclusief btw en overheidsheffingen, per kWh.
  WATER
Enkele meter
Vaste leveringskosten
per maand

Als je gebruikmaakt van een dubbeltarief, wordt je elektriciteit afgerekend tegen twee tarieven. Dit zijn het normaal- en het daltarief. Het normaaltarief ligt altijd wat hoger dan het daltarief en geldt overdag. Het daltarief gaat 's avonds in en geldt 's nachts, in weekenden en op nationaal erkende feestdagen. Afhankelijk van de regio waar je woont, gaat jouw daltarief in om 21:00 of om 23:00 uur 's avonds. De eindtijd van het daltarief is in alle gevallen 07:00 uur 's ochtends. Deze onderverdeling is door de netbeheerders bepaald.

Gas

Volgens onze gegevens is er geen gasaansluiting aanwezig op de door jou ingevulde postcode-huisnummer-combinatie. Deze gegevens worden daarom niet getoond.

Gas

Tarieven inclusief btw en overheidsheffingen, per m3.
Vaste leveringskosten
per maand

Je ontvangt de volledige bonus wanneer je zowel elektriciteit als gas afneemt. Neem je maar 1 product af, dus alleen gas of elektriciteit, dan ontvang je de helft van de totale bonus. Klanten van Nuon, Essent en Eneco ontvangen tijdelijk 50,- euro extra  (25,- euro per product) 'Kom erbij'-bonus bij 1- en 3-jarigcontract met 100% Europese windstroom, bovenop de 'Kom erbij'-bonus in het overzicht. De bonus wordt verrekend op de eerste jaarnota. Je zult begrijpen dat we geen bonus uitkeren als je een betalingsachterstand hebt of als je het energiecontract voortijdig beëindigt.

Bereken eenvoudig wat je kunt besparen

Met je postcode, huisnummer en verbruik, bereken je in 2 minuten wat je bij ons gaat betalen.
En overstappen is zo gepiept!

Bereken je jaarkosten

Op zoek naar ons modelcontract met variabele tarieven? Bekijk 'm hier.