Energieverbruik berekenen

Precies energieverbruik berekenenEnergieverbruik Berekenen

Energie kost elk jaar weer enorm veel geld. Daarom is het verstandig om hier voldoende tijd en aandacht aan te besteden, zodat je niet onnodig te veel betaalt. Wil je graag je energieverbruik berekenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De Nederlandse Energie Maatschappij maakt dit, als grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland, voor jou een eenvoudige stap.


Wanneer je exact op de hoogte bent van je jaarverbruik voor zowel elektriciteit als gas, dan kun je op https://www.nle.nl/energie/klant-worden deze gegevens samen met je postcode invullen. Op basis van deze cijfers laten wij zien wat je jaarkosten zijn. Je energieverbruik berekenen kost dan ook maar enkele seconden!

Niet zeker over je jaarverbruik?
Wil je je energieverbruik berekenen, maar weet je niet zeker hoeveel kilowattuur je aan elektriciteit en hoeveel kubieke meter gas je jaarlijks verbruikt? Zelfs dan kunnen wij bij NLE jouw energieverbruik berekenen. Surf in dat geval naar https://www.nle.nl/ en maak gebruik van de tool op deze pagina. Je energieverbruik berekenen kost hier slechts drie stappen, namelijk het invullen van het type woning waarin je woont, het aantal personen waarmee je samenwoont en als laatst je postcode. Op basis van deze gegevens geven wij jou een schatting van je wat je kunt besparen door over te stappen naar NLE. Daarbij kun je later altijd nog overstappen naar één van de andere energiepakketen, zoals het “Iets groener” pakket, waarbij de energie opgewekt wordt door Europese windmolens.