Goedkope stroom

Wij bieden superscherpe stroomtarieven

Wat zijn onze Stroomtarieven?Goedkope Stroom NLE

Goedkope stroom vind je bij de Nederlandse Energie Maatschappij. Wij bieden superscherpe energietarieven. Kies je voor een vast contract voor gas en electra, dan profiteer je van de 'Kom erbij'-bonus. Voor 1 jaar krijg je al een bonus van €100. Kies je voor een 5-jarig contract loopt de bonus op tot €200. Naast deze bonus, bieden wij natuurlijk ook groene, goedkope stroom. In drie verschillende pakketten groene stroom proberen wij voor elke klant een geschikt pakket aan te bieden. De elektriciteit pakketten variëren in mate van groene stroom, maar zelfs het 'minst groene' pakket bestaat uit energie dat is opgewekt uit Europese waterkrachtcentrales. Voor goedkope en groene stroom ben je bij ons dus aan het juiste adres.

 

Stroom tarieven bekijken

 

 

Waarom overstappen?Overstappen Stroom Leverancier

Hoe kan het dat NLE een stuk goedkoper is dan andere energieleveranciers en goedkope stroom kan leveren? Dit komt doordat wij direct goedkope stroom inkopen. Wij kopen dus niet via een handelspartij stroom in, maar direct voor onze klanten. Daarnaast kunnen wij goedkope stroom aanbieden omdat wij lagere kosten hebben dan de traditionele stroomleveranciers. Doordat wij een nieuwkomer op de markt zijn en geen last hebben van zogenaamde erfenissen, kunnen wij snel handelen. Bovendien werken wij met een relatief klein team. Deze kosten worden doorberekend in de goedkope stroomtarieven, speciaal voor jou.

 

 

Goedkope stroom berekenen

Begin meteen met energie vergelijken en kom erachter hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar onze goedkope stroom pakketten. Middels drie eenvoudige stappen zie je wat je jaarkosten zijn bij ons. En binnen 3 minuten is je overstap aangevraagd. Niet langer wachten, maar doen!