Groene stroom vergelijken

Veel consumenten willen graag overstappen van grijze stroom naar groene stroom. Over het algemeen is er weinig informatie beschikbaar over verschillende groene-stroom-pakketten van leveranciers. Daardoor is het moeilijk om groene stroom met elkaar te vergelijken. Wanneer je verschillende soorten groene stroom met elkaar gaat vergelijken, zul je zien dat er verschillen zijn tussen de leveranciers. Bij de vergelijking is het handig om te letten op de prijzen en het soort groene stroom. 

Verschillende soorten groene stroom vergelijken

Op welke punten kan ik groene stroom vergelijken? Dit is een belangrijke vraag. Bij NLE kun je als consument drie verschillende pakketten van groene stroom vergelijken. Denk hierbij aan groene stroom opgewekt uit waterkrachtcentrales, uit Europese windmolens en uit Nederlandse windmolens. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je deze later altijd nog aanpassen. Begin meteen met het vergelijken van groene stroom op bijvoorbeeld milieuvriendelijkheid en prijs.

Groene stroom prijzen

Een belangrijke factor bij het vergelijken van (groene) stroomleveranciers is prijs. Ook wat betreft prijs ben je bij NLE aan het juiste adres. Met onder andere een 'Kom erbij'-bonus, die kan oplopen tot wel €200 en zeer voordelige tarieven, zetten wij de energiemarkt speciaal voor de consument op scherp. Groene stroom vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest. NLE biedt goedkope energiepakketten, waarmee je ook nog eens milieuvriendelijk en verantwoord bezig bent!