We zijn de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en sinds 2016 de meest enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via het online aanmeldformulier of via de gratis overstaplijn 0800-4664. Als je je online aanmeldt, ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Overstappen kost maar enkele minuten.
Energiecontract + Termijnbedrag

Binnen 1 uur na aanmelding ontvang je het energiecontract met de tarieven en voorwaarden én je termijnbedrag per e-mail. Wij zijn de enige energieleverancier die het termijnbedrag al direct na de aanmelding berekent. 

Bedenktijd De 'bedenkperiode' van 14 kalenderdagen gaat in vanaf de datum dat je het energiecontract ontvangt. In de bedenkperiode kun je het contract kosteloos annuleren.
Aankondiging eerste incasso Ongeveer 15 dagen voor de start van de levering ontvang je van ons een mailtje waarin we aangeven dat de eerste incasso eraan komt. 
Meterstanden Per post of per e-mail ontvang je een week voor de start van de levering een verzoek om de meterstanden in te vullen. Vul deze in en geef de meterstanden op tijd door, zodat wij de juiste meterstanden registreren. Als je een slimme meter hebt, worden je meterstanden digitaal opgenomen. In dat geval ontvang je geen verzoek om de meterstanden in te vullen.
Start levering Op het energiecontract vind je de exacte datum waarop we starten met leveren op jouw adres.