Huizenga Bewindvoering

Knetterscherpe energietarieven voor de cliënten van Huizenga Bewindvoering

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier. Wij leveren energie aan een heleboel cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders. En dat doen we ook graag voor de cliënten van Huizenga Bewindvoering! Daarom, speciaal voor de cliënten van Huizenga Bewindvoering, een aanbod met knetterscherpe energietarieven.

Scherpe

energietarieven

voor bewindvoerders

Bereken

Vul je jaarverbruik in voor een aanbod op maat.

kWh
kWh
kWh
m3

Bereken

Vul je adresgegevens in voor een aanbod op maat.

De voordelige energietarieven van NLE kunnen voor 1 jaar vastgezet worden. Bekijk voor een volledige toelichting de tarieven en voorwaarden. Is er sprake van afsluitdreiging? Moet het contract met spoed ingaan? Laat het NLE’ers Dave en Rico weten. Je kunt ze bereiken via 010-2406086 of mailen naar partners@nle.nl.

Hoe er wordt vergeleken

Er wordt vergeleken met het meest vergelijkbare product dat te vinden was op de websites van Nuon, Essent, Eneco en Robin Energie op de peildatum van 17 oktober 2017. Het prijsverschil wordt berekend op basis van het gemiddelde jaarverbruik (3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m³ gas). De jaarkosten zijn inclusief alle belastingen, er is uitgegaan van gasregio 4 en de netbeheerkosten van een standaardaansluiting. De vermindering energiebelasting is ook in de berekening meegenomen.