Geef je verbruik door en bekijk ons aanbod

Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3
  • Groene windstroom
  • Knetterscherpe tarieven
  • Wij regelen de overstap

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl

Overstappen

Van aanmelding tot levering

1

Je ontvangt binnen een minuutje een bevestiging van je aanmelding. We gaan dan gelijk aan de slag om je energiecontract op te maken en je termijnbedrag te berekenen. Je ontvangt je contract met daarbij het termijnbedrag binnen enkele dagen.

roadmap-item

Bevestiging aanmelding + energiecontract en termijnbedrag

2

Vanaf het moment dat we je energiecontract naar je verzonden hebben, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen in. Binnen de bedenktijd kun je het energiecontract annuleren zonder opgaaf van reden. Maar we houden je er natuurlijk veel liever gewoon bij!

roadmap-item

Wettelijke bedenktijd

3

Met onze gratis overstapservice regelen wij de volledige overstap. Wij zeggen het contract op bij je huidige leverancier en zorgen dat je tijdens de overstap niet zonder energie komt te zitten of door je overstap extra moet betalen.

roadmap-item

Overstapservice

4

Bij NLE betaal je je termijnbedrag voorafgaand aan de maand van levering. Het termijnbedrag voor de eerste maand wordt dus voor de start van de levering van je rekening afgeschreven.

roadmap-item

Eerste incasso

5

Heb je een slimme meter? Dan lezen we de beginstanden automatisch uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je van ons een meterstandenverzoek. Hiermee geef je de meterstanden gemakkelijk online door. De beginstanden gebruiken we aan het einde van het leveringsjaar om de jaarnota op te maken.

roadmap-item

Verzoek meterstanden / uitlezen slimme meter

6

Als je huidige energiecontract binnen 6 maanden afloopt, starten we de levering aansluitend op het energiecontract. Loopt je energiecontract nog langer door of heb je nu een variabel energiecontract? Dan starten wij de levering binnen 34 dagen.

roadmap-item

Start levering

Meterstanden doorgeven

Het is een kleine moeite: je meterstanden doorgeven. Toch is het doorgeven van je meterstanden belangrijk, voor je energieleverancier én ook voor jou. Je meterstanden zijn namelijk de basis van de facturatie. Het is mooi moment om te zien of (en hoeveel) je bij NLE kunt besparen als je overstapt. Hoe je dat op basis van je meterstanden kunt berekenen? Trek de meterstanden van vorig jaar af van je huidige meterstanden en geef dit verbruik van het afgelopen jaar aan ons door. Wij berekenen vervolgens hoeveel je kunt besparen. Bekijk nu jouw voordeel!