Kom er nog wat langer bij

U heeft zich via een prijsvergelijkingssite aangemeld voor een éénjarig contract bij NLE. We zijn blij dat u erbij komt. En we hebben goed nieuws voor u: u kunt nóg goedkoper uit zijn. U kunt namelijk dezelfde superscherpe tarieven ook voor 3 jaar vast te zetten. U betaalt in dat geval ook nog eens een lager vastrecht dan bij het contract voor 1 jaar. Dit betekent dus extra zekerheid én extra voordeel. En dat 3 jaar lang!

Uw huidige aanmelding wordt door ons geannuleerd. Hier hoeft u niets voor te doen. U ontvangt binnen enkele dagen het energiecontract behorende bij het contract voor 3 jaar.

Tarieven

U kunt de superscherpe tarieven voor elektriciteit en gas nu voor 3 jaar vastzetten. De tarieven en voorwaarden vindt u hieronder.

3 jaar vaste tarieven

Kom erbij-bonus

Naast onze tarieven ontvangt u als nieuwe klant de 'Kom erbij'-bonus. Deze bonus is afhankelijk van het gekozen energiecontract en wordt uitgekeerd op de eerste jaarnota.

Bonus op de eerste jaarnota

€113 bonus bij een 3-jarig energiecontract (€56,50 per product)

Voorwaarden 'Kom erbij'-bonus

U ontvangt de volledige bonus wanneer u zowel elektriciteit als gas afneemt. Neemt u alleen elektriciteit of alleen gas af, dan ontvangt u de helft van de totale bonus. De bonus wordt verrekend op de eerste jaarnota. Wanneer op de dag van de vaststelling van de jaarnota niet alle voorschotnota’s (inclusief eventuele herinnering- en/of aanmaningskosten) voor het betreffende leveringsjaar zijn voldaan, vervalt de ‘Kom erbij’-bonus automatisch.

Voor de vaststelling van de 'Kom erbij'-bonus is de administratie van NLE leidend. Hier kan niet over worden gecorrespondeerd.

Bijzondere voorwaarden 'Kom erbij'-bonus