Zo gepiept

Probleemloos overstappen in 3 minuten.

1verbruik
2Samenstellen
3Gegevens
4Bevestiging

Verbruik

Leveringsadres

 

Kies je energiepakket

Hoelang wil je verzekerd zijn van onze knetterscherpe tarieven?

  • Gratis overstapservice
  • Knetterscherpe tarieven
  • 14 dagen bedenktijd

Vul je nog even je gegevens in?

Leveringsadres Placeholder

Leveringsadres

Vul hieronder het adres in waarop je energie geleverd wil hebben. Omdat je dit nog niet eerder hebt ingevuld, kan het zijn dat de tarieven afwijken van de tarieven die je nu aan de rechterkant zien. Geen zorgen, nadat je je adresgegevens ingevuld hebt, worden deze automatisch bijgewerkt.

 
 

Je gegevens

Check je e-mailadres even goed; op dit adres bevestigen we je aanmelding.

Voorwaarden energiecontract

Verborgen

Beschikking

Bestanden moeten kleiner zijn dan 32 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf jpeg jpg gif bmp png.

Verkoper

Bestanden moeten kleiner zijn dan 32 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.

Actiecode cashback

Overstappen

Van aanmelding tot levering

1

Je ontvangt binnen een minuut een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging vind je je contract, je tarieven, de startdatum van de levering en je inloggegevens voor Mijn NLE. 

roadmap-item

Bevestiging aanmelding + energiecontract

2

Vanaf het moment dat we je energiecontract naar je verzonden hebben, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen in. Binnen de bedenktijd kun je het energiecontract annuleren zonder opgaaf van reden. Maar we houden je er natuurlijk veel liever gewoon bij!

roadmap-item

Wettelijke bedenktijd

3

Met onze gratis overstapservice regelen wij de volledige overstap. Wij zeggen het contract op bij je huidige leverancier en zorgen dat je tijdens de overstap niet zonder energie komt te zitten of door je overstap extra moet betalen.

roadmap-item

Overstapservice

4

7 werkdagen voor je overstap ontvang je een e-mail van ons waarin we je termijnbedrag en het eerste incassomoment bevestigen. De daaropvolgende termijnbedragen worden steeds op of omstreeks de laatste werkdag van iedere maand geïncasseerd.

roadmap-item

Je termijnbedrag

5

Heb je een slimme meter? Dan lezen we de beginstanden automatisch uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je van ons een e-mail waarin we om de meterstanden vragen. Je geeft de meterstanden gemakkelijk online door. De beginstanden gebruiken we aan het einde van het leveringsjaar om de jaarnota op te maken.

roadmap-item

Verzoek meterstanden / uitlezen slimme meter

6

De geplande startdatum van de levering staat vermeldt in de bevestiging van je aanmelding. Wij zeggen het contract met je huidige leverancier op per die datum.

roadmap-item

Start levering