Zo gepiept

Probleemloos overstappen in 3 minuten.

1verbruik
2Samenstellen
3Gegevens
4Bevestiging

Verbruik

Leveringsadres

 

Kies je energiepakket

Hoelang wil je verzekerd zijn van onze knetterscherpe tarieven?

Vul je nog even je gegevens in?

Leveringsadres Placeholder

Leveringsadres

Vul hieronder het adres in waarop je energie geleverd wil hebben. Omdat je dit nog niet eerder hebt ingevuld, kan het zijn dat de tarieven afwijken van de tarieven die je nu aan de rechterkant zien. Geen zorgen, nadat je je adresgegevens ingevuld hebt, worden deze automatisch bijgewerkt.

 
 

Je gegevens

Check je e-mailadres even goed; op dit adres bevestigen we je aanmelding.

Voorwaarden energiecontract

Verborgen

Beschikking

Bestanden moeten kleiner zijn dan 32 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf jpeg jpg gif bmp png.

Verkoper

Bestanden moeten kleiner zijn dan 32 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.

Actiecode cashback

Overstappen

Van aanmelding tot levering

1

Je ontvangt binnen een minuutje een bevestiging van je aanmelding. We gaan dan gelijk aan de slag om je energiecontract op te maken en je termijnbedrag te berekenen. Je ontvangt je contract met daarbij het termijnbedrag binnen enkele dagen.

roadmap-item

Bevestiging aanmelding + energiecontract en termijnbedrag

2

Vanaf het moment dat we je energiecontract naar je verzonden hebben, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen in. Binnen de bedenktijd kun je het energiecontract annuleren zonder opgaaf van reden. Maar we houden je er natuurlijk veel liever gewoon bij!

roadmap-item

Wettelijke bedenktijd

3

Met onze gratis overstapservice regelen wij de volledige overstap. Wij zeggen het contract op bij je huidige leverancier en zorgen dat je tijdens de overstap niet zonder energie komt te zitten of door je overstap extra moet betalen.

roadmap-item

Overstapservice

4

Bij NLE betaal je je termijnbedrag voorafgaand aan de maand van levering. Het termijnbedrag voor de eerste maand wordt dus voor de start van de levering van je rekening afgeschreven.

roadmap-item

Eerste incasso

5

Heb je een slimme meter? Dan lezen we de beginstanden automatisch uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je van ons een meterstandenverzoek. Hiermee geef je de meterstanden gemakkelijk online door. De beginstanden gebruiken we aan het einde van het leveringsjaar om de jaarnota op te maken.

roadmap-item

Verzoek meterstanden / uitlezen slimme meter

6

Als je huidige energiecontract binnen 6 maanden afloopt, starten we de levering aansluitend op het energiecontract. Loopt je energiecontract nog langer door of heb je nu een variabel energiecontract? Dan starten wij de levering binnen 34 dagen.

roadmap-item

Start levering