Lean Energy

De Nederlandse Energie Maatschappij ("NLE") levert gas en elektriciteit voor zeer scherpe tarieven. Niets meer en niets minder. Daarnaast houden we het graag overzichtelijk. Je kunt de tarieven voor 1, 3 of 5 jaar vastzetten.

In 4 eenvoudige stappen kun je je aanmelden als klant van de NLE. Wij verzorgen jouw volledige overstap, je hoeft hier niets voor te doen. De energielevering loopt tijdens de overstap gewoon door.

Vaste tarieven

Je kunt de tarieven voor elektriciteit en gas nu voor 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Voor een volledige toelichting op de tarieven bekijk dan hieronder de tarieven en voorwaarden.

5 jaar vaste tarieven

3 jaar vaste tarieven​

1 jaar vaste tarieven

Kun je de tariefbladen niet openen, klik dan hier om Acrobat Reader gratis en veilig te downloaden.

'Kom erbij'-bonus

Naast onze tarieven, die al voordeliger zijn dan de meest vergelijkbare producten van Nuon, Essent en Eneco, ontvang je als nieuwe klant de 'Kom erbij'-bonus. Deze bonus is afhankelijk van het gekozen energiecontract en wordt uitgekeerd op de eerste jaarnota.

Bonus op de eerste jaarnota

  • €25 bonus per product bij een 3- of 5-jarig energiecontract

Voorwaarden 'Kom erbij'-bonus

Je ontvangt de volledige bonus wanneer je zowel elektriciteit als gas afneemt. Neem je alleen elektriciteit of alleen gas af, dan ontvang je de helft van de totale bonus. De bonus wordt verrekend op jouw eerste jaarnota. Wanneer op de dag van de vaststelling van de jaarnota niet alle voorschotnota’s (inclusief eventuele herinnering- en/of aanmaningskosten) voor het betreffende leveringsjaar zijn voldaan, vervalt de ‘Kom erbij’-bonus automatisch. Voor de vaststelling van de 'Kom erbij'-bonus is de administratie van NLE leidend. Hier kan niet over worden gecorrespondeerd.

Bijzondere voorwaarden 'Kom erbij'-bonus