Onze producten

Elektriciteit

Beetje groen

Waterkracht

Groen

Europese wind

Groen

Nederlandse wind

 

Voorwaarden Energieprijzen

Gas

In 2014 leverden wij ca. 700 miljoen kubieke meter gas. Toch fijn dat we dat niet uit eigen magazijn leveren. 

 

Bestel

Wij dagen ook de telecommarkt uit!

Lees meer

Vroeger waren er thermostaten.

Nu is er Anna. Anna helpt je besparen. En daar hoef je zelf niets voor te doen. Anna leert namelijk van je levensstijl en programmeert zichzelf. Lekker makkelijk. Thuiskomen in een warm huis? Anna regelt het voor je. En even technisch: Anna is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en kan dus goed omgaan met Nederlandse cv-ketels.

Lees meer

Cv-ketelonderhoud, ook gewoon bij NLE

Sommige dingen kun je maar beter goed geregeld hebben. Onderhoud aan je cv-ketel bijvoorbeeld. En we begrijpen dat je daar zelf waarschijnlijk weinig zin in hebt. Wij doen het graag voor je! Cv-ketelonderhoudscontracten bieden we ook los aan. Uiteraard tegen een knetterscherpe prijs mét gratis ketelcheck!

Lees meer

Echt inzicht in je energieverbruik.

De Inzicht-app (voorheen Anna-inzicht) geeft inzicht in je energieverbruik. De Inzicht-app maakt je slimme meter écht slim. Je hoeft je alleen te registreren via je meter, de app doet de rest. De Inzicht-app is eenvoudig in installatie en gebruik. En helemaal gratis, voor alle Nederlanders.

Lees meer

Op zoek naar ons modelcontract met variabele tarieven?

Bekijk 'm hier

Mix & match

De natuur is mooi. En al helemaal als je er ook duurzame energie mee kan opwekken. Met zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers van NLE. Voordelig én goed voor het milieu. Wij vinden het een mooie combi. Check wat er bij jou past!

Lees meer

Helaas is de opgevraagde pagina niet gevonden...

Misschien kunnen we je helpen. Ben je op zoek naar?