Lees hier hoe het werkt

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier.

Je leest hier hoe het werkt

Wij verzorgen de volledige overstap. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens deze overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Hieronder hebben we het overstapproces voor je uitgewerkt.

Overstapservice

 

Aanmelding

Je kunt je online aanmelden of via de gratis overstaplijn 0800-4664. Als je je online aanmeldt, ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Overstappen kost maar enkele minuten.

  Energiecontract & Termijnbedrag Je ontvang binnen 1 uur na aanmelding je energiecontract met de tarieven en voorwaarden én je termijnbedrag per e-mail.
  Bedenktijd De 'bedenkperiode' van 14 kalenderdagen gaat in vanaf de datum dat je het energiecontract ontvangt. In de bedenkperiode kun je het contract kosteloos annuleren.
  Eerste incasso Je ontvangt een vooraankondiging van de eerste incasso. Zo weet je precies op welke datum het eerste termijnbedrag afgeschreven wordt. Let op: wanneer wij het eerste termijnbedrag niet kunnen afschrijven, kunnen we helaas ook niet starten met de levering op jouw adres.
  Meterstanden Een week voor de start van de levering ontvang je per post of per e-mail een verzoek om de meterstanden in te vullen. Geef je meterstanden op tijd door, zodat wij de juiste meterstanden registreren. Als je een slimme meter hebt, worden je meterstanden automatisch uitgelezen.
  Start levering Op het energiecontract vind je de exacte datum waarop we starten met leveren op jouw adres.

"Er werd goed naar mij geluisterd en direct een oplossing geboden voor mijn probleem."

Beoordelingscijfer: 9

- Review op Tevreden.nl

NLE-forum