Prijs elektriciteit

Een opkomende trend binnen de energiemarkt is het vergelijken van de prijs. Elektriciteit kan namelijk veel schelen in prijs wanneer je meerdere leveranciers met elkaar vergelijkt. NLE vindt de prijs van elektriciteit erg belangrijk voor onze klanten. De focus ligt bij ons namelijk altijd op de klant. Hierbij spelen meerdere factoren een grote rol, zoals het leveren van groene stroom, een goede klantenservice en een scherpe prijs! Elektriciteit afnemen bij NLE kan je een flinke besparing op jaarbasis opleveren.

Prijs elektriciteit per kWh

Elektriciteitsprijzen worden bepaald aan de hand van verschillende factoren. Ten eerste moet gekeken worden of je een enkeltarief of dubbeltarief hebt. Dit ligt aan het telwerk van je meter. Al heb je een dubbeltarief, wordt er onderscheid gemaakt tussen normaal- en daltarief. Het daltarief gaat, afhankelijk van de regio waar je woont, om 21:00 of om 23:00 uur in. Daarna wordt de prijs van elektriciteit bepaald door de prijs per kilowatt uur. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze pagina over voordelige elektriciteitsprijzen.

Prijs elektriciteit NLE

Wil je prijs van elektriciteit zelf berekenen? Dat kan! Op de pagina vind je een overzicht van alle energieprijzen en elektriciteitstarieven voor de verschillende contracten. Je kunt natuurlijk ook direct berekenen wat je kunt besparen door over te stappen naar NLE! Maak dan gebruik van onze rekentool en start met het vergelijken van energie. Middels drie simpele stappen zie je jouw kosten op jaarbasis! Naast een uitstekende klantenservice en de focus op groene stroom, bieden wij ook nog eens scherpe prijzen. Elektriciteit afnemen bij NLE is erg voordelig, kom erbij!

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl