Tesla model 3

Tesla Model 3

Wat houdt de actie in? 
NLE is een samenwerking aangegaan met MisterGreen Electric Lease met als doel om samen de eerste 1.000 Tesla’s Model 3 naar Nederland te halen. 
NLE en MisterGreen hebben een inkoopcombinatie gevormd om zo de extreem gewilde Model 3 tijdig te kunnen reserveren bij Tesla Motors, de fabrikant uit de Verenigde staten.

Liefhebbers van het nieuwste Tesla-model kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor deze inkoopcombinatie via deze link. Wanneer je je inschrijft, hoor je bij de selectieve groep mensen die de auto als een van de eerste kunnen bestellen. Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Bij de inschrijving betaal je €1.000,- reserveringskosten. De reservering kan tussentijds geannuleerd worden, uiteraard krijg je het aanbetaalde bedrag dan weer terug, wanneer je de auto ook daadwerkelijk bestelt worden deze reserveringkosten verrekend. De Tesla’s Model 3 die MisterGreen en NLE naar Nederland halen, zullen alleen aangeboden worden in combinatie met een leasecontract met MisterGreen. De auto’s kunnen dus niet worden gekocht. 

Waarom doet NLE dit?
NLE is groot voorstander van elektrisch rijden. Om volledig elektrisch rijden in de toekomst interessant te maken voor een grote groep, moet het aantrekkelijk en betaalbaar worden. Met de komst van de Model 3 behoort elektrisch rijden straks in één klap voor een hele grote groep mensen tot de mogelijkheden. Natuurlijk willen we dat onze klanten hier ook van kunnen profiteren en daarom bundelen wij onze krachten met MisterGreen, de meest duurzame leasemaatschappij van Nederland. Zo zorgen we er samen voor dat de eerste 1.000 Tesla’s Model 3 naar Nederland komen en kunnen onze klanten zich als eerste inschrijven!

Waar kan ik me inschrijven?
Inschrijven kan via de speciale actiepagina. Zorg dat je erbij bent!

Schrijf je nu in!

Update juli 2017

Tesla Model 3 rolt 'as we speak' in Amerika van de band. Bekijk alle specificaties van de Model 3 op de Tesla site.