Ben je klant van Nuon, Essent of Eneco? Dan krijg je bij 1 of 3 jaar vast, Europese windstroom €50,- extra bonus. Een knetterscherp aanbod!

Lees meer over deze actie
Informatie inklappen
Waarom ‘Kom-erbij’-bonus?

We zijn dit jaar begonnen met het doorbreken van de telecommarkt. Maar we blijven nog altijd bovenop de energiemarkt zitten. En iedereen is nog altijd welkom bij ons! Daarom krijgen nieuwe klanten een mooie welkomstbonus. Deze ‘Kom erbij’-bonus kan oplopen tot wel €200 als je momenteel klant bent bij Nuon, Essent of Eneco!

Hoe controleren jullie welke aanbieder ik nu heb?

In een landelijk register wordt bijgehouden bij welke leverancier je momenteel een contract hebt en wat daarvan de einddatum is. Zo weten we bijvoorbeeld op welke datum we de levering kunnen starten. Nadat je je hebt aangemeld, controleren we in dit register wie je huidige leverancier is en of je in aanmerking komt voor de €50,- extra bonus. Als je niet zeker bent van je huidige leverancier en je wilt dit weten vóórdat je je aanmeldt bij NLE, kunnen dit we dit, met jouw toestemming, ook van tevoren controleren.

Wat zijn de voorwaarden van de 'Kom erbij'-bonus?

Als nieuwe klant van NLE ontvang je eenmalig een ‘Kom erbij’-bonus, omdat we blij zijn dat je erbij bent! Deze bonus bedraagt bij een 1-jarig contract €100 (€50,00 per product) en bij een 3-jarig contract €150 (€75,00 per product). Je kunt de hoogte van je ‘Kom erbij’-bonus terugvinden op je energiecontract. Deze bonus wordt, als je je aan de voorwaarden hebt gehouden, aan het einde van het eerste jaar verrekend op de jaarnota. Klik hier voor de voorwaarden van de 'Kom erbij'-bonus.

Wat als ik geen klant ben van Nuon, Essent of Eneco? Kan ik me dan wel aanmelden voor de ‘Kom-erbij’-bonus?

Uiteraard. Dan is ons aanbod namelijk nog steeds übermooi. Je krijgt dan nog steeds knetterscherpe tarieven én een ‘Kom erbij’-bonus van €100 of  €150.  

Waarom krijgen klanten van Nuon, Essent of Eneco €50 extra bonus?

Omdat het merendeel van de Nederlandse huishoudens nog steeds klant is bij 1 van deze traditionele energiebedrijven. Dat zien we, als uitdager van de energiemarkt, graag anders. De extra korting in de 'Kom erbij'-bonus (25 per product) is dus bedoeld als duwtje in de rug.

Hoe wordt het prijsverschil met Nuon, Essent en Eneco berekend in de commercial?

Er wordt vergeleken met het meest vergelijkbare product dat te vinden was op de websites van Nuon, Essent en Eneco op de peildatum van 12 oktober 2016. Het prijsverschil wordt berekend op basis van het gemiddelde jaarverbruik (3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m³ gas). De jaarkosten zijn inclusief alle belastingen, er is uitgegaan van gasregio 4 en de netbeheerkosten van een standaardaansluiting bij Enexis. De vermindering energiebelasting is ook in de berekening meegenomen. Daarnaast hebben we gerekend met de ‘Kom erbij’-bonus van €150 (€75,00 per product) bij een 1-jarig contract en €200 (€100,00 per product) bij een 3-jarig contract waarvoor je in aanmerking komt als je momenteel klant bent bij Nuon, Essent of Eneco en overstapt naar NLE voor elektriciteit en gas. Mocht je momenteel geen klant zijn van Nuon, Essent of Eneco, dan bedraagt de ‘Kom erbij’-bonus €100 (€50,00 per product) of €150 (€75,00 per product).

Tot wanneer is dit aanbod geldig?

Het aanbod is geldig t/m 31 januari 2017.