Voordelige energiemaatschappijen

De Nederlandse Energie Maatschappij biedt haar klanten een zo groot mogelijk prijsvoordeel en is daarmee een van de voordeligste energiemaatschappijen van Nederland. Dit blijkt ook uit onafhankelijke onderzoeken zoals de prijspeiling energiecontracten van de Consumentenbond.

De afgelopen jaren heeft de Nederlandse Energie Maatschappij de Nederlandse energiemarkt opgeschud door deze inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Dit leverde een prijsdrukkend effect op bij alle energiemaatschappijen. De Nederlandse Energie Maatschappij blijft vernieuwde producten op de energiemarkt introduceren, om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Bereken nu uw voordeel ten opzichte van andere energiemaatschappijen en stap vandaag nog over.

Duurzame energiemarkt

De Nederlandse Energie Maatschappij levert groene stroom, opgewekt door 100% waterkracht, en zet zich in voor een duurzame productie van energie. Niet alleen omdat dit beter is voor de wereld om ons heen, maar ook om minder afhankelijk te zijn van de landen die kolen, olie en gas produceren. Zo versterken we de positie van de Nederlandse energiemaatschappijen.

Zonne-energie voor iedereen

Om betaalbare groene energie voor iedereen beschikbaar te maken is de Nederlandse Energie Maatschappij gestart met de verkoop van zonnepanelen. Als klant van de Nederlandse Energie Maatschappij kunt u nu eenvoudig en voordelig zelf zonne-energie opwekken. Daarmee draagt u bij aan de ontwikkeling van duurzame energie en u bespaart direct op uw energienota!

Met de zonnepalen van NLE maakt duurzame energie opwekken wel héél eenvoudig en voordelig. U hoeft vooraf niet te investeren en u betaalt geen extra kosten.

Wilt u besparen op uw energienota door uw eigen energie op te wekken? Meld u dan nu aan!