Voordelige gasprijs

De gasprijs van de Nederlandse Energie Maatschappij behoort tot een van de voordeligste van Nederland. De afgelopen jaren heeft de Nederlandse Energie Maatschappij de energiemarkt in Nederland flink opgeschud. En daarom heb jij als klant nu meer prijsvoordeel!

Gasprijs per m³

De gasprijs wordt berekend in m³. De kosten per m³ bestaan uit leveringskosten van jouw energieleverancier, btw, energiebelasting en opslag duurzame energie. De tarieven voor btw, energiebelasting en opslag duurzame energie worden door de overheid bepaald. Deze kosten worden door de Nederlandse Energie Maatschappij wel geïnd voor de overheid. Voor gas geldt verder een opslag per regio. De regiotoeslag gas is verwerkt in het leveringstarief. 

Vaste lage gasprijs
Bij de Nederlandse Energie Maatschappij kun je de gasprijs voor 1, 3 of 5 jaar laten vastzetten. Hierdoor profiteer je nog langer van onze lage tarieven. De vaste gasprijs geldt voor de leveringskosten en regiotoeslag gas. De kosten vanuit de overheid staan niet vast en kunnen dus elk jaar wijzigen. Bereken je voordeel met onze goedkope energiecontracten.

Vaste leveringskosten en netbeheer
Naast de gasprijs per m³ betaal je vaste leveringskosten en netbeheerkosten. Vaste leveringskosten zijn maandelijkse vergoedingen voor de administratiekosten van de Nederlandse Energie Maatschappij. De netbeheerkosten bestaan uit transportkosten, aansluitingskosten en kosten voor meetdiensten. Deze kosten variëren per netbeheerder. Voor deze kosten ontvang je geen aparte factuur. Alle kosten staan namelijk op één nota. Dat is wel zo makkelijk.