Welkom

Welkom bij NLE. We zijn blij dat je erbij bent!

We gaan voor je aan de slag.

Overstapservice

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en sinds 2016 de meest enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt. We maken ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie in de markt. Voor jou.

Klantenservice

Met meer dan 12 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe de energiemarkt in elkaar zit. We helpen je graag met al je vragen over energie! Of het nu gaat over meterstanden, contracten of die toch vaak moeilijk te lezen energienota’s.

I need service

Regel het zelf op Mijn NLE

Op onze digitale Mijn NLE-omgeving regel je al je energiezaken gewoon zelf. Bekijk je verbruiksoverzicht, pas je termijnbedrag aan, verander je betaalwijze, wijzig je contactgegevens of geef een verhuizing door. Lekker vanuit je luie stoel!

Ik regel het zelf

"Goed, verstand van zaken en een vrolijke, prettige stem."

Beoordelingscijfer: 8

- Review op Tevreden.nl

Forum

Praat mee!

Je vindt op het forum ook heel veel antwoorden. Het extra voordeel van het forum is dat je hier ook andere klantervaringen, uitgebreide toelichtingen en slimme oplossingen vindt.

Forum

Knetterscherpe tarieven

Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon een knetterscherp aanbod.

Onze belofte