Overstapservice

Wij verzorgen de volledige overstap. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens deze overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Hieronder hebben we het overstapproces voor je uitgewerkt.

Overstapservice

 

Aanmelding

Je kunt je online aanmelden of via de gratis overstaplijn 0800-4664. Als je je online aanmeldt, ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Overstappen kost maar enkele minuten.

 

Energiecontract 

Je ontvangt na aanmelding je energiecontract met de tarieven en voorwaarden per e-mail.
  Bedenktijd De 'bedenkperiode' van 14 kalenderdagen gaat in vanaf de datum dat je het energiecontract ontvangt. In de bedenkperiode kun je het contract kosteloos annuleren.
  Termijnbedrag 7 werkdagen voor je overstap ontvang je een e-mail van ons waarin we je termijnbedrag en het eerste incassomoment bevestigen. De daaropvolgende termijnbedragen worden steeds op of omstreeks de laatste werkdag van iedere maand geïncasseerd.
  Meterstanden Heb je een slimme meter? Dan lezen we de beginstanden automatisch uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je van ons een e-mail waarin we om de meterstanden vragen. Je geeft de meterstanden gemakkelijk online door. De beginstanden gebruiken we aan het einde van het leveringsjaar om de jaarnota op te maken.
  Start levering De geplande startdatum van de levering staat vermeldt in de bevestiging van je aanmelding. Wij zeggen het contract met je huidige leverancier op per die datum.

"Het was de eerste keer, maar was verrast over de snelheid en behulpzaamheid."

Beoordelingscijfer: 10

- Review op Tevreden.nl