You're on the prod environment.

Tijd voor een nieuwe energieleverancier?

Als consument ben je op zoek naar de juiste energieleverancier. De belangrijkste pijler is hierbij de prijs van de verschillende pakketten die energieleveranciers aanbieden. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij vind je de goedkoopste contracten, zonder dat daarbij extra regelingen en onverwachte kosten tevoorschijn komen.

​​​​​​​Waarom NLE?

Hoe kan NLE deze lage prijzen bieden? Wij onderscheiden ons van andere energie aanbieders doordat wij direct inkopen voor onze klanten, jij dus! Doordat er geen handelsbedrijf tussen het inkoopproces komt te staan, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden en dit direct doorberekenen naar de consument. Hierdoor kunnen wij jou een lage prijs bieden. Daarnaast heeft de Nederlandse Energie Maatschappij een echte ondernemersgeest. Hierdoor wordt er met gemiddeld vier keer zo weinig mensen keihard gewerkt aan het bedienen van onze klanten. Daarom komt NLE vaak bovenaan de keuzelijst te staan van veel mensen die op zoek zijn naar de perfecte energieleverancier. Kom snel te weten waarom onze klanten zo tevreden zijn over NLE als energieleverancier!

Groene energie

Naast het feit dat wij de goedkoopste zijn, zijn wij bovendien eerlijk. Door de consument van alle informatie te voorzien, weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zo leveren wij twee verschillende pakketten van groene energie en kun je voor een lage prijs toch jouw bijdrage leveren aan een gezonder milieu. Ben je zoekende naar een goedkope maar milieuvriendelijke energieleverancier? Dan kun je bij NLE een goedkoop en groen aanbod vinden, waarbij je perfect wordt ingelicht over wat je kunt verwachten.

Hulp nodig bij het overstappen? Bel 0800 - 4664 (gratis)

Alles onder één dak

Kies je contract

Stap nu ook over voor energie van NLE. Overstappen kost je maar 3 minuten. En je krijgt naast superscherpe tarieven ook een ‘Kom erbij’- bonus! Of je nu kiest voor 1, 3 of 5 jaar. Dat is lekker meegenomen!

Bekijk je aanbod