You're on the prod environment.

Gas en licht

Energietarieven bij NLE

De kosten voor gas en elektriciteit zijn voor veel huishoudens, maar ook voor veel bedrijven, een enorme kostenpost. Vaak lopen deze kosten hoog op en zijn dit voor veel mensen punten waar goed op bespaard kan worden. Gas en licht worden samen met water gezien als de basisvoorzieningen en zijn hiermee een groot onderdeel van de maandelijkse lasten van veel consumenten. Deze onderdelen zorgen ervoor dat je met veel comfort jouw woning kunt verwarmen en verlichten.

Gas & Licht tarieven bekijken

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij kun je terecht voor zowel gas als elektriciteit. De verschillende energiepakketten zijn zo voordelig mogelijk voor jou samengesteld en de energie is daarnaast op milieuvriendelijke wijze verkregen. Elektriciteit bij NLE wordt zowel door waterkracht, Europese windmolens als Nederlandse Windmolens opgeleverd.

Door het opgeven van je energieverbruik, kun je bij NLE bovendien zien wat je jaarkosten zijn bij een overstap. Hierdoor kun je jouw woning voordelig van gas en elektriciteit voorzien.

Online vergelijken

Door de enorme hoeveelheid aan energieaanbieders, is het voor veel consumenten onduidelijk op welke punten nu precies hoeveel bespaard kan worden. Bekend is wel dat een groot deel van de Nederlandse bevolking teveel betaalt voor gas en elektriciteit. Gas en elektriciteit zijn dan ook punten waar je veel op kunt besparen. Bij NLE kun je via de berekeningstool op de homepage snel zien hoeveel er voor jou op dit punt te besparen valt.

Stap nu over

voor gas en 100% windstroom

Bekijk aanbod
Nu
bij 3 jaar
150
'Kom erbij'-
bonus