You're on the prod environment.

Goedkope energie

Wanneer je erachter wilt komen of je goedkope energie hebt moet je eigenlijk de tarieven van alle verschillende leveranciers naast elkaar leggen. Niet alle partijen tonen hun tarieven op dezelfde manier waardoor dit een tijdrovende en soms lastige opgave is. Onze tarieven kun je bekijken op deze pagina. Alleen goedkope energie afnemen is niet het belangrijkste. Het gaat erom wat je uiteindelijk op jaarbasis kunt besparen op je energieverbruik, hier zit de echte winst.

Goedkope energieleverancier

Bij het afsluiten van een nieuw energiecontract kijken mensen vaak naar de kWh prijs van elektriciteit of m³ gas om te bepalen of een leverancier goedkope energie aanbiedt. Naast deze vastgestelde tariefprijzen zijn er ook andere variabelen die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Zo betaal je ook vastrecht en heeft het type woning en je gezinssamenstelling een sterke invloed op het werkelijke verbruik en de kosten bij de eindafrekening. Kiezen voor een partij die goedkope energie aanbiedt hoeft dus niet altijd de beste keuze te zijn. Je kan soms beter iets meer betalen per kWh en een leverancier kiezen die je inzichten en middelen geeft waarmee je tijdens je contract kunt besparen op je verbruik. NLE biedt scherpe tarieven, maar is ook een innovatieve en meedenkende partij in de energiemarkt.

NLE denkt met je mee

Uiteraard proberen wij de scherpste prijs aan te bieden en goedkope energie te leveren, maar dat lukt niet altijd op elk moment. Het is belangrijk om te weten dat wij een onafhankelijke energiemaatschappij zijn. Wij wekken niet onze eigen energie op maar kopen dit scherp in. Dat betekent dat wij als bedrijf niet verdienen op zoveel mogelijk verbruik van onze klanten. Hier zit nu net het verschil met andere energieleveranciers die zelf energie opwekken. Wij richten ons voornamelijk op besparing bij onze klanten, hoe meer jij bespaart, hoe lager je eindafrekening zal zijn.

Hulp nodig bij het overstappen? Bel 0800 - 4664 (gratis)