You're on the prod environment.

Modelcontract

Het Modelcontract is ontwikkeld door Branchevereniging Energie-Nederland. Het is een contract voor onbepaalde tijd met variabele energieprijzen. Je kunt dit contract kosteloos opzeggen, met een opzegtermijn van 30 dagen.

Dit modelcontract heeft bij iedere leverancier dezelfde opzet. Daardoor kun je het makkelijker vergelijken zonder dat je bij het vergelijken vastzit aan een bepaalde looptijd.

Voorwaarden en tarieven

De voorwaarden van het modelcontract zijn bij alle energieleveranciers gelijk. De tarieven en de vaste leveringskosten zijn wel per energieleverancier verschillend. Bekijk hieronder de voorwaarden en tarieven van het modelcontract

De getoonde tarieven zijn bepaald op basis van de actuele inkoopprijzen. Deze fluctueren constant. Dit betekent dat wij de hier aangeboden tarieven doorlopend kunnen wijzigen. Pas zodra je dit aanbod accepteert, zijn de op dat moment getoonde tarieven voor je van toepassing en krijg je deze direct per e-mail bevestigd. Deze aan je bevestigde tarieven wijzigen normaal gesproken per 1/1 en 1/7 van elk jaar. Je vindt de voorwaarden voor tariefwijzigingen in de Modelcontractvoorwaarden.

Voorwaarden modelcontract Tarieven modelcontract Overige voorwaarden