Installatie

Yes! De installatie is de laatste stap voordat je online bent.

Almost there!

Heb je gekozen voor Alles-in-1 via NLEx? Nice! Je kunt ervoor kiezen om zelf te installeren of voor installatie door een deskundige NLEx-installateur. Heb je een glasvezelaansluiting? Dan komt de installateur sowieso bij je langs.

Installatie door NLE

Geen zin of tijd om zelf te installeren? Geen probleem. We maken het je graag makkelijk en hebben daarom onze installateurs voor je klaarstaan. Wanneer je kiest voor installatie door een van onze deskundige installateurs weet je zeker dat je niet zonder internet komt te zitten.

We gaan zelfs verder en doen een uitgebreide WiFi-check, zodat we de gratis WiFi-versterker op de beste plek kunnen plaatsen en je voortaan ook op lastige plaatsen in huis goede dekking hebt. Heb je toch nog iets extra's nodig voor goede WiFi? Dan kan het zijn dat daar extra kosten aan zijn verbonden.

Over extra kosten

Zelf installeren

Kan je het zelf? Dat mag ook! Dankzij de handige handleiding heb je binnen een paar stappen internet, televisie en/of bellen. Of kijk het installatiefilmpje voor internet hieronder. Gaat het toch niet zo makkelijk als verwacht? Dan kunnen wij je telefonisch vooruit helpen! 

Bekijk de handleiding

Internet installeren

Click and play

Lekker transparant

Heb je in iedere kamer een televisie? Zit je 8-koppige gezin altijd tegelijkertijd op internet? Of wil je WiFi ontvangen in je tuinhuisje 50 meter verderop in je tuin? Dan zal je waarschijnlijk wat extraatjes nodig hebben om optimaal te genieten van onze producten. We hebben een handig lijstje voor je gemaakt zodat je een goed overzicht hebt van alle kosten. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Kostenoverzicht

Altijd WiFi

Mocht er helaas toch een storing voordoen of houdt het internet ermee op? Dan staat er binnen 48 uur een installateur op je stoep om te helpen. Hoe fijn! 

Het installatiepakket

Heb je het installatiepakket binnen? Nice! Check even of je écht alles hebt. Als het goed is zit er een modem (Experia Box V10), WiFi-versterker, doorlusdoos, 2x een telefoonkabel, netwerkkabel en een adapter in je pakket. Het kan zijn dat je niet alle onderdelen nodig hebt; better safe than sorry!

Heb je ook televisie besteld? Dan krijg je per tv-ontvanger een HDMI-kabel, afstandsbediening, audiokabel en een tv-ontvanger natuurlijk.