You're on the prod environment.

NLEx is nu
Budget Alles-in-1

NLEx is nu Budget Alles-in-1!

Bij Alles-in-1-aanbieder NLEx hebben tienduizenden klanten jarenlang geprofiteerd van internet, tv en bellen via het KPN-Netwerk voor een scherpe prijs. NLE en Budget Energie hebben sinds 2018 hun krachten gebundeld om deze producten nog voordeliger te kunnen aanbieden. Sinds 13 oktober is de naam veranderd van NLEx naar Budget Alles-in-1.

Ga naar Budget Alles-in-1

Blijft het internet even snel als bij NLEx?

Net als bij internet via NLEx maakt Budget Alles-in-1 ook gebruik van het razendsnelle KPN-netwerk. Dit betekent dat iedereen nog steeds van het internet gebruik kan blijven maken op het beste netwerk van Nederland en dat voor een scherpe prijs! Net zoals NLEx internet leverde via de koper- als glasvezelaansluitingen is dit ook bij Budget Alles-in-1 het geval. Bekijk hier de scherpe internet tarieven bij Budget Alles-in-1!

Blijven klanten van Budget Alles-in-1 gebruikmaken van Interactieve tv van KPN?

Ook bij Budget Alles-in-1 kan iedereen blijven genieten van interactief televisie kijken. Standaard heeft iedere Alles-in-1-klant Tv Basis waarmee je toegang hebt tot meer dan 100 tv-zenders, waarvan 32 in HD kwaliteit. Ook kan het basispakket uitgebreid worden met Tv Plus en vele andere sport-, film- en kidspakketten. Liever televisie kijken op je iPad? Met Interactieve tv van KPN kan je altijd en overal op elk scherm jouw favoriete programma’s (terug)kijken!

Zit er verschil tussen bellen via NLEx en Budget Alles-in-1?

Bij Budget Alles-in-1 krijgen alle klanten als basis ‘Bellen Standaard’ in hun pakket. Hiermee kan voordelig gebeld worden naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers. Net als bij Bellen via NLEx kan er ook gekozen worden om het pakket uit te breiden met 3 verschillende bundels: ‘Bellen Onbeperkt Vast’, ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’ en ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’. En dat kost maar €5,- per maand extra!

Krijgen klanten bij Budget Alles-in-1 ook een combikorting net als bij NLEx?

Bovenop de zeer scherpe prijs kunnen klanten ook gebruikmaken van de speciale combikorting. Indien een klant zowel internet, tv en bellen als Energie bij Budgetthuis afneemt krijgt ie een maandelijkse combikorting van €5,-. Deze korting wordt verrekend op de Alles-in-1-factuur.

Bent u benieuwd naar de pakketten van Budget Alles-in-1? Ga dan naar Budget Alles-in-1 om te starten met het samenstellen van uw pakket en profiteer van de scherpe prijzen, betrouwbare service & de hoge combikorting.

Ga naar Budget Alles-in-1