You're on the prod environment.

Altijd een lage prijs

'Hoezo kunnen jullie goedkoper zijn dan de traditionele energiebedrijven?' is een vraag die wij op feestjes en partijen vaker horen. Het antwoord daarop is simpel: wij hebben lagere kosten. En wij kopen direct voor onze klanten in en hebben daardoor lagere energieprijzen.

Lage prijzen

Lagere kosten

NLE bestaat sinds 2005. Wij zijn een nieuwkomer in de vrije energiemarkt. Daardoor hebben we geen last van een ‘erfenis’ waar traditionele energiebedrijven mee kampen. Geen verouderde systemen, gebouwen en grote wagenparken. Bovendien hebben wij een ondernemersgeest. Daardoor kunnen wij dezelfde aantallen klanten bedienen met vier keer minder mensen. Dat voordeel geven wij door aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.

Direct inkopen

Wij staan bekend om onze spraakmakende reclames. Maar weet je waar wij écht goed in zijn? Inkopen. En als wij inkopen, dan doen we dat direct voor onze klanten. Een traditioneel energiebedrijf niet. Dat heeft een handelsbedrijf dat de hele dag energie koopt en verkoopt. Daar wordt van oudsher het grote geld verdiend. Wist je dat een kuubje gas in de regel al zo’n zeven keer is gekocht en verkocht voordat het uit je fornuis stroomt? Het voordeel van direct inkopen geven wij ook aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.