Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3
  • Groene windstroom
  • Knetterscherpe tarieven
  • Wij regelen de overstap

Knetterscherpe tarieven

Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon een knetterscherp aanbod.

Stap over

 

Klantenknuffelaars

Dat klinkt overdreven. Maar we menen het. Wij willen écht goede service bieden. Daarom kun je ons bereiken via allerlei kanalen. En we gebruiken in contracten, voorwaarden en al onze andere communicatie begrijpelijke taal. Beloofd.

I need service

 

Groen licht

Wij van NLE geloven in groen. Want dat is de toekomst van onze energievoorziening. Daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat uit windenergie, voor een deel opgewekt door Nederlandse windmolens, en uit waterkrachtenergie, grotendeels opgewekt in Spanje en Noorwegen. We geloven ook in energiebesparing. Want de groenste energie is de energie die je niet verbruikt.

Vertel meer

Overstappen is zo gepiept

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens je overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Stap over

 

Niet zomaar een energiemaatschappij

NLE (voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij) is een onafhankelijke, jonge en innovatieve energiemaatschappij die de energieprijzen graag laag houdt. En andere energieleveranciers uitdaagt dat ook te doen. We maken ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie in de energiemarkt. Dat doen we al sinds 2005 met veel plezier én tegen knetterscherpe energieprijzen.


Energie aanvragen

Wil je energie aanvragen? Dat is zo gepiept met onze overstapservice! Na je aanmelding via dit aanmeldformulier ontvang je binnen een uur je energiecontract. Ook zeggen we het huidige contract voor je op bij je huidige energiemaatschappij. Ons energiecontract sluit direct aan op je huidige contract, zodat je tijdens het overstappen niet zonder energie komt te zitten. Welkom bij NLE (voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij)!
 

Met spoed energie aanvragen

Energie aanvragen, je denkt er niet iedere dag over na en dat begrijpen wij. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens je verhuizing bedenkt dat je nog energie moet aanvragen. Gelukkig kun je bij NLE een spoedlevering voor energie aanvragen. Dan leveren wij je zo snel mogelijk stroom en/of gas. We rennen dan nóg harder voor je zodat je niet zonder energie komt te zitten. Vraag dus snel je energie aan bij NLE. Kom erbij!