Stap nu over op

knetterscherpe

energietarieven!


Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3

Knetterscherpe tarieven

Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon een knetterscherp aanbod.

Stap over

 

Klantenknuffelaars

Dat klinkt overdreven. Maar we menen het. Wij willen écht goede service bieden. Daarom kun je ons bereiken via allerlei kanalen (wij zijn een van de grootste serviceaanbieders via WhatsApp). En we gebruiken in contracten, voorwaarden en al onze andere communicatie begrijpelijke taal. Beloofd.

I need service

 

Groen licht

Wij van NLE geloven in groen. Want dat is de toekomst van onze energievoorziening. Daarom bieden wij alleen nog maar groene windstroom aan. We geloven ook in energiebesparing. Want de groenste energie is de energie die je niet verbruikt.

Vertel meer

Overstappen is zo gepiept

Met de overstapservice van NLE kun je snel, makkelijk en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De energielevering loopt tijdens je overstap gewoon door. Je komt dus geen moment zonder energie te zitten. Gelukkig maar.

Stap over

 

Niet zomaar een energiemaatschappij

NLE is een onafhankelijke, jonge en innovatieve energiemaatschappij die de energieprijzen graag laag houdt. En andere energieleveranciers uitdaagt dat ook te doen. Daarom dagen we sinds kort ook de telecommarkt uit! We bieden nu ook internet, televisie en bellen aan. We zitten nooit stil en doen het graag iedere dag een beetje beter. We maken ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie in de markt. En dat doen we al sinds 2005 met veel plezier.

In de basis leveren we natuurlijk gas en elektriciteit. Maar we doen meer dan dat. In 2014 lanceerden we de slimme (én mooie) thermostaat Anna en de gratis Inzicht-app. En sinds 2016 zijn we de meest enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt. Daarnaast bieden we met ‘NLE Electric Lease’ ook private lease 100% elektrische auto's aan. Meer dan energie dus. En we gaan nog wel even door met innoveren.

Omdat we aanvankelijk vonden dat de energiemarkt opgeschud moest worden. Iedereen moest weten dat er iets te kiezen viel. En dat je door over te stappen veel geld kunt besparen. Dat doel is voor de energiemarkt bereikt, nu de telecommarkt nog. We focussen ons voornamelijk op 3 aspecten: prijs, service en innovatie.