Cv-ketelonderhoud

Of je nu NLE-klant bent of niet. Natuurlijk tegen een knetterscherpe prijs.

Cv-ketelonderhoud

Goed onderhoud aan je cv-ketel schiet er bij veel mensen bij in, maar is écht essentieel. Achterstallig onderhoud van je cv-ketel zorgt namelijk voor onnodig gasverbruik, hoge kosten bij reparatie en is zelfs niet zonder gevaar.

Door periodiek cv-ketelonderhoud voorkom je een verkeerde inregeling en het verroesten of slijten van belangrijke onderdelen. Zo wordt onnodig gasverbruik voorkomen, is de kans op storingen beperkt en wordt je cv-ketel gecheckt op koolmonoxide-risico’s. En jij blijft er lekker warmpjes bijzitten! 

In samenwerking met Holland Warmte bieden we nu ook cv-ketelonderhoudscontracten aan.

Waarom cv-ketelonderhoud?

  • Minder kans op storingen
  • Langere levensduur
  • Je voorkomt hoge reparatiekosten
  • Tot 10% zuiniger stoken
  • Je voorkomt slijtage en een verkeerde inregeling
  • Veilig en zeker

De voordelen op een rijtje

  • Altijd verzekerd van snelle hulp bij storingen
  • 7 dagen per week/24 uur per dag bereikbaar
  • Deskundige service voor alle soorten cv-ketels
  • Regelmatig onderhoud houdt je ketel in topconditie

Cv-basis

 24-uurs storingsdienst
 Inclusief voorrijkosten
 Iedere 2 jaar onderhoud
 Gratis ketelcheck t.w.v. €45,00
 Inclusief arbeidsloon
 

€7,99 p/m

Kies

Cv-all-in

 24-uurs storingsdienst
 Inclusief voorrijkosten
 Iedere 2 jaar onderhoud
 Gratis ketelcheck t.w.v. €45,00
 Inclusief arbeidsloon
 Inclusief materiaalkosten

€9,99 p/m

Kies  

Cv-plus

 24-uurs storingsdienst
 Inclusief voorrijkosten
 Iedere jaar onderhoud
 Gratis ketelcheck t.w.v. €45,00

 

€6,99 p/m

Kies

Cv-ketelonderhoud

Welke cv-ketelonderhoudscontracten biedt NLE aan?

We bieden drie type onderhoudscontracten aan: cv-all-in, cv-basis en cv-plus. Het verschil tussen deze contracten zit hem onder andere in de materiaalkosten. Bij het basiscontract en cv-pluscontract zijn deze exclusief en bij het all-in-contract zijn deze inclusief. Ook maakt het bij het all-in-contract niet uit wat de materiaalkosten bedragen: alle kosten worden gedekt (in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders waarbij dit tot een bepaald bedrag is).

Waarom is het belangrijk om een cv-ketelonderhoudscontract af te sluiten?

Een slecht onderhouden cv-ketel zorgt voor onnodig gasverbruik, hoge kosten bij reparatie en is zelfs niet zonder gevaar (o.a. koolmonoxidevergiftiging). Een goed onderhouden cv-ketel stookt zuiniger en geeft minder vaak storingen. Heb je een onderhoudscontract bij ons afgesloten? Dan kun je bij storingen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bij onze warmtepartner Holland Warmte terecht.

Bieden jullie in heel Nederland cv-ketelonderhoudscontracten aan?

Nee, we bieden niet in heel Nederland cv-ketelonderhoudscontracten aan. Het grootste gedeelte van Nederland, zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee,  Zuid-Holland, Randstad, Noord-Holland, ’t Gooi, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Zuid-Drenthe, Twente, Achterhoek, kunnen we voorzien van cv-ketelonderhoud. Hieronder vind je een kaartje waarin je kunt zien waar we wel en waar we niet onze service aanbieden. Het groene gebied dekken we wel en het oranje gebied niet.

Twijfel je of jouw woonplaats binnen het groene gebied valt? Geen zorgen! Nadat je een aanvraag hebt ingediend bellen we je altijd even om alles te checken.

Hoe werkt een gratis ketelcheck?

Een ketelcheck is een visuele inspectie van de ketel op 28 essentiële punten, waaronder het functioneren en de veiligheid van de cv-installatie. De ketelcheck (t.w.v. €45) wordt kosteloos uitgevoerd als je een van de drie onderhoudscontracten bij ons afsluit. Als dat laatste niet het geval blijkt te zijn, worden de kosten van €45 voor de ketelcheck in rekening gebracht.

Door wie wordt mijn cv-ketelonderhoud uitgevoerd?

Door Holland Warmte, de warmtepartner van NLE. Met meer dan 50 jaar ervaring, eigen monteurs en alle keurmerken biedt Holland Warmte alles wat je nodig hebt om je cv-ketel een lang en zorgeloos leven te geven.

Waar betaal ik precies maandelijkse kosten voor?

Met een cv-onderhoudscontract ben je verzekerd van een periodieke onderhoudsbeurt aan je cv-ketel. Hoe vaak dat is, is afhankelijk van het type cv-ketel. Ook is Holland Warmte in geval van storing altijd (24/7) telefonisch bereikbaar voor jou en komen zij langs als dat nodig is.

Hoe worden de afspraken voor het periodieke onderhoud geregeld?

Holland Warmte neemt contact met je op als het weer tijd is voor het periodieke onderhoud van je cv-ketel. Daar hoef je dus zelf niet meer over na te denken. Wel zo prettig!

Wat moet ik doen als ik een ketelstoring heb?

Holland warmte staat altijd voor je klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar! Je kunt een storing melden via telefoonnummer 088-1180800. Buiten kantoortijden word je automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur. Hij reageert meteen op het door jou ingesproken telefoonnummer op je ingesproken boodschap. De speciaal opgeleide servicemonteurs kunnen op basis van dit gesprek een eerste diagnose stellen en mogelijk je probleem al direct oplossen. Als het op afstand niet lukt, zal de monteur langskomen om het probleem te verhelpen.

Wat is de looptijd van de cv-ketelonderhoudscontracten?

De contracten hebben een looptijd van 2 jaar. Na 2 jaar wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd (dat betekent dat je het maandelijks kunt opzeggen). Als je opzegt tijdens de looptijd van het contract, wordt het resterende bedrag in rekening gebracht.

Een slecht onderhouden cv-ketel zorgt voor onnodig gasverbruik, hoge kosten bij reparatie en is zelfs niet zonder gevaar (o.a. koolmonoxidevergiftiging). Op het moment biedt NLE geen cv-ketelonderhoudscontracten aan, maar we raden je wel aan deze ergens anders af te sluiten. Een goed onderhouden cv-ketel stookt zuiniger en geeft minder vaak storingen.