Gas en stroom

Wat zijn de Gas en Stroom Tarieven?Gas en Stroom NLE

Water, gas en stroom zijn de primaire energiebehoeften van de mens. Voor die laatste twee kan je bij de Nederlandse Energie Maatschappij terecht. Wij bieden goedkope stroom en gas aan. Energie tegen zeer scherpe prijzen. Met alle voordelen die NLE biedt, is de keuze snel gemaakt.

 

Stroom & Gas tarieven bekijken

 

Gas en groene stroom

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij krijg je puur en alleen groene stroom. Wil je een beetje groen, iets groener of écht groen? Je bepaalt het zelf. Als milieubewuste consument kun je zelfs kiezen voor 100% Nederlandse windenergie. De groenste energiesoort is maar een fractie duurder dan de minst groene. Aan je maandbedrag merk je dit dus amper of niet. Onze actuele tarieven van gas en stroom kun je bekijken bij energieprijzen. Je weet dan gelijk wat je in jouw regio betaalt. Bij NLE ben je in elk geval verzekerd van een scherpe prijs.

Overstappen op Gas en Stroom van NLE

Kom erbij

Word je klant bij NLE voor gas en stroom, dan kan de 'Kom erbij'-bonus oplopen tot wel €200. Overstappen is zo gepiept. In 3 minuten al ben je zo goed als klaar. Ingewikkelde contracten samenstellen is niet aan de orde. Dat doen wij allemaal voor je. Niet voor niets leggen wij de oprechte focus op de klant. Wij zijn altijd eerlijk over groene energie én communiceren in begrijpelijke taal. Geen abracadabra dus.