Gas water licht kosten

Zo kun je besparen op je Energiekosten

Onmisbare kostenposten in elk huishouden zijn gas, water en licht. De kosten van gas, water en licht kunnen nogal veel verschillen. Het is daarom belangrijk om deze kosten te vergelijken. Op onze klant-worden pagina kun je gemakkelijk en snel jouw energie- en gasverbruik invullen en bekijken hoeveel je maandelijks kunt besparen op je energierekening.

Gas & Licht Tarieven bekijken

Wat zijn de gemiddelde Gas Water Licht kosten in Nederland?Gas water licht kosten NLE

Een gezin van 2 personen in een rijtjeshuis verbruikt gemiddeld 1500 m³ gas en 3300 kWh per jaar. Woon je met 4 personen, dan wordt dit gemiddeld verbruik al opgeschroefd naar 1700 m³ gas en 4200 kWh per jaar. Gemiddelde kosten voor waterverbruik zijn maandelijks ongeveer €22. De kans dat jij precies gemiddeld bent is klein. Persoonlijke omstandigheden hebben veel invloed op je energierekening. Zoals het soort huis waarin je woont, het bouwjaar, het aantal personen in je huishouden en de manier waarop je zelf met energie omgaat. Door een aantal handige besparingstips toe te passen, kun je je energiekosten lager houden. Waar je wel van uit kunt gaan; bij NLE vind je de scherpste energieprijzen met daarbij de beste klantenservice. Bij een overstap naar NLE zul je al snel merken dat wij de focus op de klant leggen. 

Energiekosten Online vergelijken

Vergelijk dus online de kosten van je gas, water, en licht zodat je maandelijks niet voor onnodig hoge bedragen komt te staan. Dankzij de lagere kosten en het direct inkopen van energie kan NLE goedkoop gas en licht leveren aan onze klanten. Begin bij je gas en elektriciteit en stap over naar NLE.