You're on the prod environment.

Energiebedrijven

Door het enorme overzicht aan energiebedrijven nemen veel consumenten niet de tijd om goed uit te zoeken welke van deze energiebedrijven nu voor hen de beste keus is. Zo kiezen veel consumenten al snel voor de energieleverancier met de laagste energieprijzen.

Het belangrijkst is dat het energiebedrijf bij de wensen van de consument past. Bij NLE proberen wij dit zo goed mogelijk te doen, door onder andere direct voor de klant in te kopen en de eisen van de klant voorop te stellen.

Prijs

Ben je op zoek naar een energieaanbieding? Dan kun je waarschijnlijk een juiste keuze maken uit de drie groene pakketten die NLE aanbiedt. Wij onderscheiden ons van andere energie bedrijven door bijvoorbeeld ver onder de prijs van directe concurrenten te blijven.

Kwaliteit

Naast de prijs is de kwaliteit voor veel consumenten de belangrijkste factor bij de keuze van een energiebedrijf. Ook dit aspect heeft een belangrijk aandeel in de filosofie van NLE. Door zowel op prijs als kwaliteit te letten, proberen wij de markt scherp te houden. Om dit onafhankelijk te kunnen bijhouden publiceren wij als enige klanttevredenheidscijfers en recensies. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 8, wat wij zien als een dikke voldoende. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom blijft de focus op kwaliteit en op de klant liggen, en blijven wij streven naar de beste klantenservice van Nederland!

Hulp nodig bij het overstappen? Bel 0800 - 4664 (gratis)

Stap nu over

voor gas en 100% groene energie

Bekijk aanbod
Ontvang
mooie
bonus