You're on the prod environment.

Gas en Stroom

Wat zijn de Gas en Stroom Tarieven?

Water, gas en stroom zijn de primaire energiebehoeften van de mens. Voor die laatste twee kan je bij NLE terecht. Wij bieden goedkope stroom en gas aan. Energie tegen zeer scherpe prijzen. Met alle voordelen die NLE biedt, is de keuze snel gemaakt.

Stroom & Gas tarieven bekijken

Gas en groene stroom

Bij NLE krijg je puur en alleen groene stroom. Wil je een beetje groen, iets groener of écht groen? Je bepaalt het zelf. Als milieubewuste consument kun je zelfs kiezen voor 100% Nederlandse windenergie. De groenste energiesoort is maar een fractie duurder dan de minst groene. Aan je maandbedrag merk je dit dus amper of niet. Onze actuele tarieven van gas en stroom kun je bekijken bij energieprijzen. Je weet dan gelijk wat je in jouw regio betaalt. Bij NLE ben je in elk geval verzekerd van een scherpe prijs.

Kom erbij

Word je klant bij NLE voor gas en stroom, dan kan de 'Kom erbij'-bonus oplopen tot wel €200. Overstappen is zo gepiept. In 3 minuten al ben je zo goed als klaar. Ingewikkelde contracten samenstellen is niet aan de orde. Dat doen wij allemaal voor je. Niet voor niets leggen wij de oprechte focus op de klant. Wij zijn altijd eerlijk over groene energie én communiceren in begrijpelijke taal. Geen abracadabra dus.

Stap nu over

voor gas en 100% windstroom

Bekijk aanbod
Nu
bij 3 jaar
150
'Kom erbij'-
bonus