You're on the prod environment.

Scherpe tarieven

Hoe kan het dat NLE Zakelijk goedkoper is dan een traditioneel energiebedrijf? Het antwoord daarop is simpel: wij hebben lagere kosten. En wij kopen direct voor onze klanten in.

Lagere kosten

NLE bestaat sinds 2005. Vanaf 2012 zijn wij ook actief op de zakelijke markt. Wij zijn een nieuwkomer in de vrije energiemarkt. Daardoor hebben we geen last van bepaalde ‘erfenissen’ waar traditionele energiebedrijven wel mee kampen. Geen verouderde systemen, gebouwen en grote wagenparken. Bovendien hebben wij ondernemersgeest. Daardoor kunnen wij dezelfde aantallen klanten bedienen met vier keer minder mensen. Dat voordeel geven wij door aan onze klanten.

Lagere kosten

NLE staat bekend om haar spraakmakende reclames. Maar weet u waar wij écht goed in zijn? Inkopen. En als wij inkopen, dan doen we dat direct voor onze klanten. Een traditioneel energiebedrijf niet. Dat heeft een handelsbedrijf dat de hele dag energie koopt en verkoopt. Daar wordt van oudsher het grote geld verdiend. Het voordeel van direct inkopen geven wij ook aan onze klanten.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten duidelijke, overzichtelijke en passende tarieven te bieden. Wij geven u daarom graag een persoonlijke toelichting of we maken een offerte op maat.

Vraag offerte aan